bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 13.09.2023 07:48:11

To trdi človek, ki je ... Oster odziv Rogličevega direktorja na očitke, da uporabljajo mehanski doping!

Profimedia
Direktor Jumbo-Visme se je odzval na očitke, da njegova ekipa, v kateri slovensko športno javnost navdušuje Primož Roglič, uporablja mehanski doping.

Nekdanji francoski kolesar je ta teden pošteno razburkal kolesarsko javnost s svojo izjavo, da si kolesarji pri eni najboljših ekip v kolesarski karavani pomagajo z mehanskim dopingom. "Mednarodna organizacija uničuje kolesarstvo. Dovolijo preveč stvari, ničesar več ne nadzirajo in delajo, kar hočejo velike ekipe. To je nevarnost. Potem lahko začnete razmišljati, kar želite. Vidimo posnetke. Ne govorim o dopingu, ampak o nečem veliko hujšem. Mehanskem dopingu? Da, mehanskem," je med drugim brez dlake na jeziku dejal Jerome Pineau.


Te besede so poskrbele za kar nekaj razburjenja, še posebej na Nizozemskem. Seveda so se morali iz ekipe nemudoma odzvati, direktor Jumbo-Visme pa je vrnil udarec. "Bizarno. Neverjetno se mi zdi, da je dobil toliko medijske pozornosti, brez da bi podal kakšen dokaz," se je odzval Richard Plugge in bil še precej bolj oster: "Videti je, da so že vsi pozabili, kako veliko škodo je Pineau povzročil kolesarstvu."

S tem je mislil predvsem na to, kako je Pineau lani s svojimi lažmi in spornimi potezami dokončno potopil kolesarsko ekipo B&B Hotels-KTM, pri čemer je več deset kolesarjev, serviserjev in članov osebja ostalo brez dela.

Značke: jumbo, vuelta

Članki iz rubrike