Mobilna verzija
urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

fu
fu

UAU, to pa je izpoved! BOG futsala Ricardinho je na najlepši način izkazal svojo veliko LJUBEZEN do ... SLOVENIJE! (foto)

Grega Wernig

Trenutno najboljši igralec futsala na svetu Ricardinho še kako uživa na evropskem prvenstvu v Ljubljani.

To velja tako za čas, ki ga preživlja na igrišču, kot tudi ob njem. Že na prvi tekmi je pokazal vso svoje mojstrstvo, ko se je s tremi asistencami in enim zadetkom proslavil na tekmi Portugalske in Romunije. Več kot očitno pa uživa tudi ob igrišču, saj ga pogosto videvamo tudi na ostalih tekmah tega evropskega prvenstva. In vsakič, ko se pojavi v dvorani, ob njem nastane nepregledna vrsta oboževalcev futsala in športnih navdušencev, ki se želijo fotografirati z njim. 

In Ricardinho vsem svojim oboževalcem z veseljem ustreže, z vsakim se fotografira z velikim nasmeškom na obrazu, v tem neverjetno uživa in se ne obnaša nič kaj zvezdniško. Mnoge bi takšna pozornost motila, toda Portugalec je zgodba zase. Kot dokaz je na svojem instagram profilu objavil fotografije dolge vrste oboževalcev, ki čakajo na to, da se fotografirajo z njim in izpovedal svojo ljubezen Sloveniji.

Ne, večje in lepše reklame si evropsko prvenstvo v Sloveniji na dan, ko ne igra domača izbrana vrsta, res težko predstavlja. 

ricardinho instagram

Značke: ricardinho , futsal