Mobilna verzija
urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

bu
bu

Ali se nam obeta 2. del?! Tokrat izziva Mayweather, prizorišče pa ...

Reuters

Floyd Mayweather je zakuril družabna omrežja.

Ameriški boksarski zvezdnik Floyd Mayweather, ki v svoji profesionalni karieri sploh še ni doživel poraza, je na družabnih omrežjih poskrbel za pravi orkan. Z dvema kratkima posnetkoma je dvignil precej prahu, v enem od njih sprašuje znano mednarodno stavno hišo, kakšne so kvote za to, da se bo v letu 2018 preizkusil v MMA.

Seveda gre za mešane borilne veščine, v katerih blesti njegov zadnji tekmec v boksarskem ringu Connor McGregor. McGregor je moral v njunem zadnjem medsebojnem dvoboju Američanu priznati premoč, po tem dogodku pa se je večkrat oglasil, da si želi povratni obračun.

Ali to pomeni, da ga bomo končno videli? Če gre verjeti nekaterim poročanjem ameriških medijev, potem je njun obračun v mešanih borilnih veščina zelo verjeten. Tako se je vse skupaj začelo že pred njunim prvim dvobojem, na koncu pa sta resnično stopila v boksarski ring. Zelo privlačna je tudi denarna nagrada, saj naj bi si borca razdelila 400 milijonov evrov, 300 bi jih dobil Američan, 100 pa Irec.

Če se je v boksarskem ringu Mayweather poigraval s Connorjem, pa naj bi bil tokrat v precejšnji prednosti slednji. Naslednji dvoboj naj bi se zgodil v mešanih borilnih veščinah, v tem športu pa je nesporni in absolutni favorit McGregor. Ali bi bil Američan za astronomski znesek pripravljen tvegati zdravje? To bo pokazal čas ...

Značke: mcgregor , mayweather