Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
3 12.08.2017 09:33:00

Srbi besnijo: To je kraja, naša lepotica bi morala dobiti kolajno! "Krivica," pravi ona! (foto + video)

Reuters
V petek zvečer je na svetovnem prvenstvu v atletiki v Londonu potekal tudi finale skoka v daljavo za dekleta.

Četrtič v karieri je do naslova prišla Američanka Brittney Reese, ki je skočila 702 centimetra, finale pa je postregel z zelo razburljivo predstavo. Reesova je samo za dva centimetra preskočila drugouvrščeno Rusinjo Darjo Klišino, do tretjega mesta pa je prav z zadnjim skokom, dolgim 697 centimetrov, prišla Američanka Tianna Bartoletta.


Slednja je samo za centimeter prehitela Srbkinjo Ivano Španović, ki je tako ostala brez tretje zaporedne bronaste medalje. Prav v zadnji seriji pa se je zdelo, da je evropski prvakinji Španovićevi, ki je znana tudi zaradi svojega atraktivnega videza, uspelo doseči najdaljši skok tekme. Toda merilne naprave so pokazale drugače, izkazalo pa se je, da jo je za še daljšo daljavo prikrajšala štartna številka.

Tista na hrbtni strani dresa se ji je namreč v spodnjem delu odtrgala in pri doskoku podrsala po mivki, tako da je ostal odtis. In ta je bil krajši kot bi bil sicer njen skok. Smola za srbsko lepotico, ki je tako zelo verjetno ostala brez zlatega odličja. To je močno razjezilo celotno Srbijo, vključno s Španovićevo, vsi skupaj so prepričani, da bi morali izmeriti daljavo tam, kjer je doskočila s telesom in ne s številko na dresu. "Krivica. Iz Srbije. Vem, da bo zlato moje. Enkrat,je zapisala Španovićeva.

Članki iz rubrike