Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 10.03.2017 17:46:46

Prometne težave na reliju v Mehiki

Na reliju za svetovno prvenstvo v Mehiki so morali prireditelji današnji uvodni hitrostni preizkušnji odpovedati. Vzrok je bila prometna nesreča, a ne na dirki: na avtocesti med Ciudad de Mexicom in Leonom so zaradi posledic nesreče za šest ur obtičali tudi transportni konvoji moštev na dirki, tako da dirkalniki niso bili pravočasno nared.

Zaradi zastoja moštva niso mogla pravočasno pripraviti dirkalnikov za današnji začetek etape v okolici Leona, potem ko so v četrtek zvečer po lokalnem času vozniki že opravili prva dva "brzinica" v 400 km oddaljenem Ciudad de Mexicu.


V Mehiki je tretji reli sezone SP najhitreje začel Finec Juho Hänninen (Toyota), ki pa ima pred nadaljevanjem majhno prednost. Le 1,6 sekunde za njim zaostaja Estonec Ott Tänak (Ford), tretji je bil po dveh kratkih superspecialih v starem delu Ciudad de Mexica Zocalu z enakim zaostankom Britanec Chris Meeke (Citroen).

Prireditelji bodo zdaj sporočili nov urnik tekmovanja, po prvotnem bi morali danes odpeljati šest hitrostnih preizkušenj.

Značke: reli, sp

Članki iz rubrike