evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

mu
mu
0 23.11.2015 08:18:43

Pedrosa "preživel" Rossijevo čistko, Marquez in Lorenzo ne

Reuters
Italijanski poraženec motociklističnega svetovnega prvenstva Valentino Rossi še vedno kuha zamero in zdi se, da se ne namerava omehčati. Ravno nasprotno.

Čeprav mu je Marc Marquez pred dnevi ponudil roko sprave, Italijan o čem podobnem ne razmišlja. Kot ne razmišlja niti o spravi s svetovnim prvakom Jorgejem Lorenzom, ki naj bi mu Marquez po splošnem prepričanju pomagal do naslova z vsemi mogočimi potezami. 

Da se nikakor noče pobotati, je Rossi dal vedeti v preteklih dneh, ko je na Yamahinih in Hondinih promocijskih aktivnostih oba Španca povsem ignoriral. Lorenza celo tedaj, ko se je skupaj z njim znašel v istem prostoru. No, ko je imel pretekli konec tedna nekaj prostega časa, pa je svoja čustva jasno pokazal tudi na spletu.



Kot da bi šlo za kak otroški spor, je Rossi na družabnih omrežjih tako Lorenza kot Marqueza odstranil s seznamov svojih sledilcev in prijateljev, hkrati pa se je tudi sam odstranil s seznama njunih. Valentino je ob tem odstranil še nekaj manj znanih oseb, ki so se v sporu znašle na "napačni strani".

Kot rečeno, nekoliko otročja poteza, a nedvomno zelo zgovorna. Kot je zgovorno tudi dejstvo, da Rossi za razplet svetovnega prvenstva očitno ne krivi ostalih španskih voznikov. Marquezov moštveni kolega Dani Pedrosa je tako na seznamih ostal, saj naj bi bil Valentino prepričan, da je dirke odpeljal korektno. Ostala pa sta tudi brata Espargaro.

Članki iz rubrike