zdravko škender Svet24.si

Priljubljeni hrvaški glasbenik se je moral ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Je Meghan Markle s tem skušala zasenčiti Kate ...

minimalna plača, plača, gotovina, kovanci Svet24.si

Da ne bo nesporazumov: tako se pravilno izplačuje...

kuža in mucek Dobra karma

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne zapeljiva v kopalkah

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

ue
ue
0 24.12.2019 07:00:00

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 24. 12. 2019

Reuters

19847
NOGOMET - IZRAEL - 1. LIGA

HAPOEL HADERA - HAPOEL BEER SHEVA
Na božični večer je ponudba na stavnici zelo osiromašena. V številnih ligah po svetu je takrat premor, tako da bodo stavničarji zelo težko prišli na svoj račun. V Izraelu so na sporedu tekme 15. kroga tamkajšnjega državnega prvenstva, stari znanci Maribora Hapoel Beer Sheva pa gostujejo pri Hapoelu Haderi. Obe ekipi sta trenutno v precej slabi formi, toda mariborski znanci imajo v svojih vrstah precej več kakovosti, zato bi tekmo morali dobiti. V tej sezoni se bo Hapoel Beer Sheva sicer težko boril za naslov prvaka, Hapoel Hadera pa se bori za sredino lestvice.
2 (1,55)

19849
NOGOMET - IZRAEL - 1. LIGA


MACCABI HAIFA - HAPOEL HAIFA
Mestni derbiji so zmeraj negotovi in saj veste, kako pravijo: na derbiju favorita ni. Vseeno je Maccabi v tej sezoni precej boljši od svojega mestnega tekmeca Hapoela. Čeprav je razlika na lestvici le tri mesta (Maccabi je drugi, Hapoel peti), je točkovna razlika precej večja, saj trenutno znaša kar 10 točk. Kot vse kaže, se bo v tej sezoni Maccabi boril celo za naslov izraelskega državnega prvaka; zaostanek za prvim Maccabijem iz Tel Aviva znaša tri točke, zato domačini danes nujno potrebujejo zmago.
1 (1,55)

19858
NOGOMET - IZRAEL - 1. LIGA

BNEI YEHUDA - MACCABI TEL AVIV
Aktualnemu izraelskemu državnemu prvaku tudi v novi sezoni kaže odlično. Po 14 krogih so prvi na prvenstveni lestvici, v tej sezoni poraza še ne poznajo. Ob desetih zmagah so zbrali še štiri remije. Na drugi strani je Bnei Yahuda, ki je v prvih 14 krogih le štirikrat zmagala in šestkrat remizirala. Tokratni gostje imajo za domačini že neverjetnih 16 točk zaostanka, po današnji tekmi pa bi se lahko razlika povečala še za dodatne tri točke. Maccabi je namreč v vlogi izrazitega favorita, to vlogo pa bi moral tudi upravičiti.
2 (1,35)

Članki iz rubrike