zdravko škender Svet24.si

Priljubljeni hrvaški glasbenik se je moral ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Je Meghan Markle s tem skušala zasenčiti Kate ...

minimalna plača, plača, gotovina, kovanci Svet24.si

Da ne bo nesporazumov: tako se pravilno izplačuje...

kuža in mucek Dobra karma

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne zapeljiva v kopalkah

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

ue
ue
0 17.12.2019 12:03:38

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 17. 12. 2019

Profimedia

10545
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – KLUBSKO SP
17. 12. (18.25)
FLAMENGO - AL HILAL RIAD
Klubsko svetovno prvenstvo so do zdaj osvajali samo klubi iz Evrope in Južne Amerike, ostali se preprosto ne morejo resno kosati z njimi. Sicer je že bilo nekaj presenečenj v polfinalu, v katerega so neposredno uvrščeni klubi teh celin, a v finalu se ni izšlo. Pred tem turnirjem je vloga prvega favorita pripadla Liverpoolu, njegov največji tekmec je Flamengo, a morata oba opraviti še polfinalni nastop. Brazilci so v Doho prišli na krilih zmag v pokalu libertadores in brazilskem prvenstvu. 
1 (1,45)


23523
NOGOMET – ANGLIJA – LIGAŠKI POKAL
17. 12. (20.40)


ASTON VILLA – LIVERPOOL /+1/
Liverpoolov razpored tekem je resnično neverjeten, pri Aston Villi pa se ne ozirajo na tekmečeve težave, temveč jih bodo poskušali izkoristiti. Redsi v Birmingham potujejo z mlado ekipo, ki jo bo vodil njen trener Neil Critchley, sicer je v njej kar nekaj nadarjenih fantov, vendar se ti po vsej verjetnosti ne bodo mogli vso tekmo enakovredno kosati z veliko izkušenejšo zasedbo Aston Ville. Za domačini je niz treh zaporednih porazov in mogoče je prav to tekma, ki bi lahko pomenila premik na bolje.
1 (1,79)


23742
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
17. 12. (20.25)
AUGSBURG – FORTUNA DÜSSELDORF
Domačini so trenutno eno najbolj vročih moštev bundeslige, v zadnjih osmih krogih so izgubili le enkrat, če bi pogledali le lestvico zadnjih petih krogov, pa je pred njimi samo Leipzig. Slednji je v tem času osvojil vseh 15 točk, medtem ko sta Augsburgu iz rok spolzeli dve. Fortuna je pravo nasprotje, v petih nastopih je na svoj račun dodala dve točki in ji že močno gori pod nogami. Zanimivo pri teh tekmecih je, da so se v zadnjih štirih dvobojih vedno veselili gostje, danes bi se to »moralo« spremeniti.
1 (1,90)

Članki iz rubrike