nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. februarja

janez jansa volitve 2018 pl11 Reporter.si

Andrej M. Poznič: Smrtni strah pred velikim ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

ue
ue
0 17.12.2019 12:03:38

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 17. 12. 2019

Profimedia

10545
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – KLUBSKO SP
17. 12. (18.25)
FLAMENGO - AL HILAL RIAD
Klubsko svetovno prvenstvo so do zdaj osvajali samo klubi iz Evrope in Južne Amerike, ostali se preprosto ne morejo resno kosati z njimi. Sicer je že bilo nekaj presenečenj v polfinalu, v katerega so neposredno uvrščeni klubi teh celin, a v finalu se ni izšlo. Pred tem turnirjem je vloga prvega favorita pripadla Liverpoolu, njegov največji tekmec je Flamengo, a morata oba opraviti še polfinalni nastop. Brazilci so v Doho prišli na krilih zmag v pokalu libertadores in brazilskem prvenstvu. 
1 (1,45)


23523
NOGOMET – ANGLIJA – LIGAŠKI POKAL
17. 12. (20.40)


ASTON VILLA – LIVERPOOL /+1/
Liverpoolov razpored tekem je resnično neverjeten, pri Aston Villi pa se ne ozirajo na tekmečeve težave, temveč jih bodo poskušali izkoristiti. Redsi v Birmingham potujejo z mlado ekipo, ki jo bo vodil njen trener Neil Critchley, sicer je v njej kar nekaj nadarjenih fantov, vendar se ti po vsej verjetnosti ne bodo mogli vso tekmo enakovredno kosati z veliko izkušenejšo zasedbo Aston Ville. Za domačini je niz treh zaporednih porazov in mogoče je prav to tekma, ki bi lahko pomenila premik na bolje.
1 (1,79)


23742
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
17. 12. (20.25)
AUGSBURG – FORTUNA DÜSSELDORF
Domačini so trenutno eno najbolj vročih moštev bundeslige, v zadnjih osmih krogih so izgubili le enkrat, če bi pogledali le lestvico zadnjih petih krogov, pa je pred njimi samo Leipzig. Slednji je v tem času osvojil vseh 15 točk, medtem ko sta Augsburgu iz rok spolzeli dve. Fortuna je pravo nasprotje, v petih nastopih je na svoj račun dodala dve točki in ji že močno gori pod nogami. Zanimivo pri teh tekmecih je, da so se v zadnjih štirih dvobojih vedno veselili gostje, danes bi se to »moralo« spremeniti.
1 (1,90)

Članki iz rubrike