severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

ue
ue
1 02.12.2019 09:50:09

EKIPINA DNEVNA STAVA - PONEDELJEK, 2. 12. 2019

Profimedia

10448
NOGOMET – ITALIJA – 1. LIGA
2. 12. (20.40)
CAGLIARI – SAMPDORIA
Čeprav je med tekmecema ogromna razlika na lestvici, bo dvoboj zelo zanimiv in tesen. Cagliari je po dveh porazih za uvod v serie A zašel v zares noro serijo 11 tekem brez poraza. Še več, nogometaši s Sardinije so dobili kar sedem tekem ob štirih remijih in so v boju za evropski klubski tekmovanji. V goste prihajajo nogometaši Sampdorie, ki so v seriji štirih tekem brez poraza in stopnjujejo formo. Če bo to dovolj za kakšno točko pri Cagliariju, bomo videli, a zdi se, da so domačini vendarle premočni. 
1 (2,15)


7420
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
2. 12. (20.25)


MAINZ – EINTRACHT (F)
Nogometašev Frankfurta nihče ni pričakoval tako nizko na lestvici bundeslige. Toda očitno Eintrachtu letos ne gre vse po načrtu. No, vseeno pa so v četrtek ugnali Arsenal v ligi Europa in okrepili samozavest pred gostovanjem v Mainzu. Slednji so na lestvici za Eintrachtom in na mestih, ki so blizu izpadu iz lige, zato bodo poskušali potrditi visoko zmago v Hoffenheimu v zadnjem krogu. Je bila to zgolj anomalija ali pa se krivulja obrača navzgor? Na koncu bi bil najprimernejši vendarle neodločen izid. 
0 (3,45)


16550
NOGOMET – PORTUGALSKA – 1. LIGA
2. 12. (19.40)
BRAGA – RIO AVE
Tako Braga kot Rio Ave bosta dvoboj 12. kroga portugalskega prvenstva začela z identičnim izkupičkom 15 točk. Zmagovalec bi se tako malce približal mestom, ki v naslednji sezoni vodijo v ligo Europa. Sodeč po kadru in preteklih uspehih, pa bolje kaže Rio Aveju, Braga pa malce peša ob igranju v ligi Europa. Vseeno bi moral domač teren predstavljati prednost za Brago, ki je v četrtek vendarle zabila gol več od dosedanjega povprečja. Če bi nadaljevala tovrstni trend, bi lahko odnesla vse tri točke.
1 (1,57)

Članki iz rubrike