severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

ue
ue
1 29.11.2019 09:57:29

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 29. 11. 2019

Reuters

6847
HOKEJ – ZDA – NHL
29. 11. (18.55)
BOSTON – NY RANGERS
V ligi NHL se bosta v okviru prazničnih dni v popoldanski matineji udarili moštvo Bostona in New York Rangers. Gre za eno od klasik v ligi NHL in hkrati za obračun moštev, ki sta se znašli v zmagovitem nizu. Boston je že tako najboljši v ligi, zbral pa je pet zaporednih zmag, medtem ko v goste prihajajo Rangersi, ki imajo na kontu tri zaporedne zmage. Nasploh so zelo popravili svojo učinkovitost in predvsem obrambo, zato tudi v Boston ne prihajajo z belo zastavo. A zmagati pri vodilnem moštvu lige je vendarle neka druga zgodba.
1 (1,55)


6113
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
29. 11. (20.25)


SCHALKE – UNION BERLIN
Trinajsti krog nemške bundeslige bosta drevi odprla Schalke in Union Berlin. Po ugledu in uvrstitvi na lestvici sodeč vprašanj o zmagovalcu ne bi smelo biti. In vendar tako forma Berlinčanov kot trend nogometašev Schalkeja narekujeta, da nas čaka tesen obračun. Novinec v prvoligaški druščini je v nizu treh zaporednih zmag v ligi, medtem ko Schalke doma ni zmagal vse od sredine septembra, ko je z 2:1 padel Mainz. Zmag so se večinoma veselili v gosteh, medtem ko se doma še iščejo, in to bo priložnost za Union. 
0 (3,60)


22728
NOGOMET – FRANCIJA – 1. LIGA
29. 11. (20.40)
MARSEILLE – BREST
Zdi se, da v francoskem državnem prvenstvu vlada nekakšno prekletstvo drugega mesta. Iz tedna v teden se namreč na njem menjajo moštva, čast pa ima v tem krogu Marseille, ki bo branil drugo mesto proti Brestu. Olympique je v nizu treh zaporednih zmag in zagotovo kani dodati še četrto; ta proti Brestu, ki je v zadnjem času precej manj razpoložen, ne bi smela biti vprašljiva. Imajo bolj kakovostno moštvo, pred domačimi gledalci pa že tako igrajo precej bolje, zato bi veljalo to priložnost izkoristiti. 
1 (1,45)

Članki iz rubrike