severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

ue
ue
1 27.11.2019 07:26:51

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 27. 11. 2019

Reuters

350
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
27. 11. (20.55)
SLAVIJA PRAGA – INTER
Čeprav je v skupini s tremi velikani evropskega nogometa, na nobeni tekmi do zdaj Slavija ni dala vedeti, da gre za malčka v evropskem klubskem pogledu. Da se lahko pohvali le z dvema točkama, je zato kar malce presenetljivo glede na to, da se je enakovredno kosala tako z Barcelono, Interjem kot z Borussio. Toda vse še ni izgubljeno. Z zmago proti Interju bi se vrnila v boj za napredovanje, sploh če bi ji šel na roko izid iz Katalonije. Vendar Inter ni naivna ekipa in ima načrt za Čehe, saj na klopi sedi vedno študiozni Antonio Conte.
02 (1,32)


451
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
27. 11. (20.55)


LEIPZIG – BENFICA
V Leipzig v petem krogu lige prvakov prihaja Benfica. Že napol odpisani Portugalci imajo le še teoretične možnosti za napredovanje, medtem ko Nemci na samem vrhu iščejo še tiste tri točke za napredovanje iz skupinskega dela. V letošnji sezoni imajo širšo klop (kar je občutil tudi Kevin Kampl) in so nasploh bolje pripravljeni na nastopanje na dveh frontah. Obenem je Julian Nagelsmann vnesel še kanček prepotrebne samozavesti, ki jim lahko le pomaga na pomembnih tekmah. In ta je ena izmed prvih v sezoni.
1 (1,50)


542
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
27. 11. (20.55)
LILLE – AJAX
Mnogi so pričakovali, da bo prodaja obeh največjih zvezdnikov Ajaxa (de Ligt, de Jong) ustavila nizozemskega velikana v boju z največjimi klubi v Evropi. A po do zdaj videnem večje razlike vendarle ni. Ajax doma še naprej 'gazi' vse pred seboj, v Evropi pa je šele po dveh rdečih kartonih izgubil točke proti Chelseaju (4:4). V petem krogu odhaja v goste k že odpisanemu Lillu, točka pa bi že pomenila precej boljše karte za napredovanje v izločilne boje. Toda Nizozemci so odločni, s tremi točkami pa bi precej lažje dihali.
2 (1,90)

Članki iz rubrike