severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

ue
ue
0 26.11.2019 07:00:00

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 27. 11. 2019

Reuters
8850
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
26. 11. (20.55)
CRVENA ZVEZDA – BAYERN
Aktualni nemški prvaki so si že v prejšnjem krogu z zmago nad Olympiakosom zagotovili napredovanje v izločilne boje. Brez oddane točke bodo na koncu zagotovo prvi v skupini, a za kaj takega bi morali v Beogradu zmagati. Vsaj glede na do zdaj prikazano to ne bi smelo biti vprašljivo, čeprav utegne Hansi Flick kot dežurni gasilec na klopi Münchenčanov precej premešati prvo enajsterico. Toda če bo zaigral Lewandowski, bodo možnosti za nove tri točke še precej večje, možnosti za zvezdo pa posledično toliko manjše. 
2 (1,30)


8866
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
26. 11. (20.55)

REAL MADRID – PSG
Spomin na prvo medsebojno tekmo v prvem krogu letošnje lige prvakov bi navijači Reala najraje izbrisali iz spomina. Parižani so zasluženo visoko slavili, a zdi se, da je v tem trenutku Real precej boljša ekipa kot še pred dobrima dvema mesecema. Medtem ko so Parižani že (po vsej verjetnosti) storili dovolj, da si zagotovijo prvo mesto v skupini, pa Real še potrebuje nekaj točk za napredovanje v osmino finala. To seveda ni vprašljivo, Madridčani pa bi utegnili že doma proti PSG vse odločiti v svojo korist.
10 (1,38)


8868
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
26. 11. (20.55)
TOTTENHAM – OLYMPIAKOS
Era Joseja Mourinha na klopi spursov se je začela z zmago nad West Hamom v gosteh v premier ligi in s številnimi nasmehi na treningih. Vse je očitno spet dovolj sproščeno, da lahko Kane, Son, Alli in kolegi znova zadihajo ter prikažejo nogomet, ki so ga sposobni. V petem krogu lige prvakov na novi stadion Londončanov prihaja grški velikan Olympiakos, ki je na dnu lestvice v skupini B. In tako bo tudi ostalo, saj si bo z zmago Tottenham zagotovil napredovanje v izločilne boje.
1 (1,30)

Članki iz rubrike