severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

su
su
0 23.11.2019 07:52:50

EKIPINA VIKEND STAVA – 23. in 24. 11. 2019

Profimedia

792
NOGOMET – ANGLIJA – PREMIER LIGA
23. 11. (13.25)
WEST HAM – TOTTENHAM
Obračun, ki se še pred tednom dni ali pred reprezentančnim premorom ni zdel ravno zanimiv, je zdaj dobil povsem drugačno noto. Jose Mourinho je namreč na klopi nasledil Mauricia Pochettina, ki je zaradi slabih nastopov ostal brez službe. Portugalec bo poskušal tako dvigniti krivuljo kluba, ki po lanskem finalu lige prvakov nikakor ne najde prave forme. Mourinho je znan kot velik motivator in morda spursom v boju za višja mesta manjka prav to. Kakovosti je v moštvu dovolj, vprašanje pa je, kako globoko se je težaven začetek sezone zarezal.
2 (1,75)

2224
NOGOMET – SLOVENIJA – 2. LIGA
23. 11. (13.25)


FUŽINAR – ROGAŠKA
V drugi slovenski nogometni ligi so vse oči uprte v primorska tekmeca, ki bosta najbrž med seboj odločila, kdo se bo uvrstil rang višje. No, tik pod vrhom pa presenetljivo dobro nastopajo Korošci. Fužinar zaseda peto mesto in je v zares dobri formi. Ta konec tedna bo na Ravnah na Koroškem gostil Rogaško, ki je nazadnje točko osvojila proti Biljam pred tremi krogi. Na zadnjih dveh tekmah pa so doživeli dva poraza (0:5, 0:2). Na Koroškem bodo najbrž na težki preizkušnji, saj so domačini na svoji zelenici zares prepričljivi.
1 (1,47)

6191
NOGOMET – ITALIJA – 1. LIGA
23. 11. (17.55)
MILAN – NAPOLI
V rdeče-črnem delu Milana so si od letošnje sezone obetali precej več. No, s pričakovanji je tako že vrsto let, a Milanu kar ne steče. Toda če je zadnja tekma pred reprezentančnim premorom merilo, so lahko na San Siru vsaj malce optimistični, saj so bili večji del tekme boljši od Juventusa, ki je na koncu vendarle zmagal z zadetkom Dybale. Zdaj v Milano prihaja Napoli, ki mu letos prav tako ne steče. Carlo Ancelotti že pošteno visi, zaostanek za vrhom pa je kar 13 točk. Je to zadnja priložnost, da si reši službo?
10 (1,67)

Značke: stave, vikend

Članki iz rubrike