jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

ue
ue
0 08.11.2019 07:49:30

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 8. 11. 2019

Profimedia

6832
NOGOMET - FRANCIJA - 1. LIGA

NICE - BORDEAUX
Za obema francoskima prvoligašema je precej slab začetek nove sezone, pri čemer gre v tem trenutku še precej slabše domačinom, ki trenutno zasedajo šele 13. mesto na lestvici ligue 1. Bordeaux je na šestem mestu, a z le dvema točkama več od svojega današnjega tekmeca. Ne prvi ne drugi v zadnjem času ne beležijo ravno remijev, toda razlika med obema kluboma, tako v formi kot v samem igralskem kadru, je dokaj majhna, zato bi se nocojšnja tekma kaj lahko končala z neodločenim izidom in delitvijo točk.
0 (3,00)

10080
NOGOMET - ITALIJA - 1. LIGA


SASSUOLO CALCIO - BOLOGNA
Tako Sassuolo kot Bologna se bosta v letošnji sezoni najverjetneje borila za obstanek v serie A. Oba italijanska prvoligaša sta v tem trenutku locirana v spodnji polovici italijanskega prvenstva, pri čemer je Bologna na 13. mestu na lestvici, Sassuolo pa je dve mesti za njo, toda s tekmo manj. V zadnjem obdobju sta oba kluba sicer v obupni formi. Nazadnje sta zmagala pred tremi tekmami, to pa je bila tudi edina zmaga v zadnjem času. Na zadnjih osmih tekmah je Sassuolo slavil dvakrat, Bologna pa le enkrat.
0 (3,30)

11606
NOGOMET - ŠPANIJA - 1. LIGA

REAL SOCIEDAD - LEGANES
Real Sociedad je v novo sezono startal odlično. Trenutno so Baski na izjemno visokem tretjem mestu na lestvici, z enakim številom točk kot vodilna Barcelona in drugouvrščeni Real Madrid, a s tekmo več od večnih rivalov. Za Leganesom je na drugi strani zares katastrofalen začetek sezone; v tem trenutku so na povsem zadnjem mestu na lestvici, na prvih 12 tekmah pa so zmagali le enkrat in dvakrat remizirali. Glede na formo obeh klubov in tudi glede na kakovostno razliko bi bilo vse drugo kot zmaga Sociedada presenečenje.
1 (1,60)

Članki iz rubrike