jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

ue
ue
0 07.11.2019 07:00:00

EKIPINA DNEVNA STAVA – ČETRTEK, 7. 11. 2019

Profimedia

20589
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
7. 11. (18.50)
LAZIO – CELTIC
Pred obračunom skupine E v Rimu je vse jasno. Lazio nujno potrebuje točke, če se želi vključiti v boj za prvi dve mesti, ki ju zasedata Celtic in Cluj. Prav s škotskimi prvaki se bodo Rimljani pomerili v četrtem krogu v želji, da se jim maščujejo za poraz v tretjem. S tremi točkami so Italijani prikovani na tretje mesto, čeprav, po kakovosti sodeč, spadajo precej višje. To bodo poskušali dokazati na Olimpicu, a Celtic se zaveda, da bi s točko in dobro obrambno predstavo najbrž storil že dovolj za izločilne boje.
1 (1,60)


20609
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
7. 11. (20.55)


WOLVERHAMPTON – SLOVAN BRATISLAVA
Angleški predstavnik Wolves je v tretjem krogu lige Europa najbrž opravil večji del potrebnega dela za uvrstitev v šestnajstino finala. Z zmago v Bratislavi si je priboril izjemno izhodišče, z domačo zmago proti istemu tekmecu pa bi že lahko zapečatil uvrstitev med najboljših 32. Na drugi strani bo vseeno treba paziti na najboljšega strelca lige Europa Andraža Šporarja, ki zadene tako rekoč na vsaki tekmi. Če bodo uspeli ustaviti slovenskega reprezentanta, bodo že na dobri poti do želenega cilja.
1 (1,37)


20613
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
7. 11. (20.55)
MAN. UNITED – PARTIZAN 
Saj ne, da bi bili v blesteči formi. Toda Manchester United bi moral vseeno zanesljivo opraviti s srbskim predstavnikom v ligi Europa. A kljub vsemu gre pač za rdeče vrage, ki igrajo po sistemu hladno-toplo. Pravzaprav precej bolj hladno kot toplo, liga Europa pa obenem prinaša priložnost za rotacijo moštva, kar pomeni še bolj nepredvidljiv obračun na Old Traffordu. Partizan nikakor ni naivno moštvo, ne nazadnje so bili blizu uspeha v Beogradu, a gledališče sanj se je že večkrat izkazalo za preveliko oviro.
1 (1,40)

Članki iz rubrike