čistilka, hišna pomočnica Svet24.si

Diplomata sta hišno pomočnico silila v orgije, ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

Severina Kojić Svet24.si

Severina zaradi klevetanja ovadila svoje sosede

poker, spletni Svet24.si

Slovenskemu pokerašu nočejo izplačati 227 ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

adrijana lucija in tanja Njena.si

Tekmovalke Kmetije postale žrtve spolnega ...

martina miki tanja Njena.si

Miki Šarac očaral z mladostnim videzom

ue
ue
0 07.11.2019 07:00:00

EKIPINA DNEVNA STAVA – ČETRTEK, 7. 11. 2019

Profimedia

20589
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
7. 11. (18.50)
LAZIO – CELTIC
Pred obračunom skupine E v Rimu je vse jasno. Lazio nujno potrebuje točke, če se želi vključiti v boj za prvi dve mesti, ki ju zasedata Celtic in Cluj. Prav s škotskimi prvaki se bodo Rimljani pomerili v četrtem krogu v želji, da se jim maščujejo za poraz v tretjem. S tremi točkami so Italijani prikovani na tretje mesto, čeprav, po kakovosti sodeč, spadajo precej višje. To bodo poskušali dokazati na Olimpicu, a Celtic se zaveda, da bi s točko in dobro obrambno predstavo najbrž storil že dovolj za izločilne boje.
1 (1,60)


20609
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
7. 11. (20.55)


WOLVERHAMPTON – SLOVAN BRATISLAVA
Angleški predstavnik Wolves je v tretjem krogu lige Europa najbrž opravil večji del potrebnega dela za uvrstitev v šestnajstino finala. Z zmago v Bratislavi si je priboril izjemno izhodišče, z domačo zmago proti istemu tekmecu pa bi že lahko zapečatil uvrstitev med najboljših 32. Na drugi strani bo vseeno treba paziti na najboljšega strelca lige Europa Andraža Šporarja, ki zadene tako rekoč na vsaki tekmi. Če bodo uspeli ustaviti slovenskega reprezentanta, bodo že na dobri poti do želenega cilja.
1 (1,37)


20613
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
7. 11. (20.55)
MAN. UNITED – PARTIZAN 
Saj ne, da bi bili v blesteči formi. Toda Manchester United bi moral vseeno zanesljivo opraviti s srbskim predstavnikom v ligi Europa. A kljub vsemu gre pač za rdeče vrage, ki igrajo po sistemu hladno-toplo. Pravzaprav precej bolj hladno kot toplo, liga Europa pa obenem prinaša priložnost za rotacijo moštva, kar pomeni še bolj nepredvidljiv obračun na Old Traffordu. Partizan nikakor ni naivno moštvo, ne nazadnje so bili blizu uspeha v Beogradu, a gledališče sanj se je že večkrat izkazalo za preveliko oviro.
1 (1,40)

Članki iz rubrike