čistilka, hišna pomočnica Svet24.si

Diplomata sta hišno pomočnico silila v orgije, ...

gledališče Dobra karma

To je v resnici življenje: predstava v treh ...

Severina Kojić Svet24.si

Severina zaradi klevetanja ovadila svoje sosede

poker, spletni Svet24.si

Slovenskemu pokerašu nočejo izplačati 227 ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

adrijana lucija in tanja Njena.si

Tekmovalke Kmetije postale žrtve spolnega ...

martina miki tanja Njena.si

Miki Šarac očaral z mladostnim videzom

ue
ue
0 06.11.2019 07:00:30

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 6. 11. 2019

Jurij Kodrun

31963
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
06. 11. (18.50)
LOKOMOTIVA M. – JUVENTUS
V Moskvi so temperature podobne kot tukaj, na mraz, ki bi lahko bil njen zaveznik, ruska ekipa ne bo mogla računati. Za morebitno presenečenje proti serijskemu italijanskemu prvaku si bo treba izmisliti nekaj drugega. V prejšnjem krogu se je Lokomotiva odlično držala v Torinu, a Paulo Dybala je z zadetkoma v zadnji petini tekme poskrbel, da je Juve ostal izenačen z Atleticom. Če Italijani zmagajo še danes, si bodo že zagotovili napredovanje, zmaga proti mestnemu tekmecu Torinu pa je bila dobra popotnica.
2 (1,60)

31969
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
06. 11. (20.55)


ATALANTA – MANCHESTER CITY
Atalanta je izgubila vse tri dozdajšnje dvoboje, njena razlika v zadetkih je 2:11, City je na drugi strani vse tri tekme dobil, dal deset in prejel en zadetek. Pep Guardiola bo pri sestavi ekipe gotovo imel v mislih veliki obračun z Liverpoolom v angleškem prvenstvu konec tedna, toda to za Italijane ni ravno kakšna posebna uteha. Kader Angležev je tako širok, da je pravzaprav vseeno, kdo igra, tisti, ki dobijo priložnost, le še toliko bolj grizejo, da se izkažejo pred Guardiolo in mu morda dajo misliti.
2 (1,52)

31973
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
06. 11. (20.55)
C. ZVEZDA – TOTTENHAM
V Beogradu so prepričani, da Tottenham lahko pade ne glede na tistih 0:5 na tekmi v Londonu v prejšnjem krogu. Ali pa prav zato. Za Zvezdo je to ključna tekma v tihih željah po napredovanju v naslednji krog, z zmago bi za dve točki prehitela Tottenham in imela vse v svojih rokah. Ampak vse to vedo tudi Angleži, tudi oni vedo, kako pomemben je nocojšnji obračun, njim zmaga skoraj že prinaša napredovanje. Mauricio Pochettino je vesel vrnitve po bolezni Harryja Kana, nastop Heung min Sona je vprašljiv.
2 (1,70)

Članki iz rubrike