pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 16. oktobra

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

ue
ue
0 24.09.2019 10:41:49

EKIPINA DNEVNA STAVA - 24. 9. 2019

13482
NOGOMET – ITALIJA – 1. LIGA
24. 9. (20.55)
BRESCIA – JUVENTUS
Čeprav je novinec med prvoligaško druščino v Italiji zelo dobro začel sezono, je pravzaprav le od pristopa in volje serijskih državnih prvakov odvisno, kako se bo končal dvoboj v Brescii. Tamkajšnji klub je po dveh zmagah v serie A opogumljen pred obračunom leta. Juventus v goste prihaja 'na krilih' bolj kot ne povprečnih rezultatov. Do zdaj je dobro igral le del srečanja z Napolijem in Atleticom, ki veljata za veliki ekipi, proti manjšim oziroma nekonkurenčnim pa letos še ni prikazal vsega.
2 (1,35)


23281
RAGBI – MEDNARODNI – SP
24. 9. (12.10)


RUSIJA – SAMOA
Na Japonskem je v teku drugi krog skupinskega dela svetovnega prvenstva v ragbiju. Rusi so imeli čast na prvi tekmi prvenstva nastopiti proti Japonski, in roko na srce, so se zelo dobro držali večji del srečanja, na koncu pa so izgubili za 20 točk. Japonci seveda spadajo v rang višje, podobno je tudi s predstavniki Samoe. Slednji bodo prvo tekmo odigrali šele danes, nasprotnik pa bo pravšnji. Rusi naj ne bi imeli možnosti, glede na to, da prvenstvo postaja težje iz kroga v krog, bi lahko pomenilo večjo razliko kot na prvi tekmi.
2 (1,90)18790
TENIS – ATP – ZHUHAI
24. 9. (13.25)
T. SANDGREN – A. MURRAY
Najboljši tenisači ta teden večinoma nastopajo na Kitajskem. V Zhuhaiju svojo vrnitev nadaljuje tudi Andy Murray, ki je v prvih mesecih igranja med posameznikih naletel na prenekatero preglavico. Po dolgi odsotnosti še ni v optimalni formi, a z vsakim tednom se zdi, da je temu bližje, čeprav gre za male korake. Škot načrtuje, da bo precej bolje pripravljen v Avstraliji na prvem grand slamu sezone leta 2020. V Zhuhaiju se bo v prvem krogu pomeril s Tennysom Sandgrenom in se Američanu poskušal maščevati za poraz pred mesecem dni v Winston Salemu.
2 (1,67)

Članki iz rubrike