11-tv-ambienti-voditelj Dobra karma

Boštjanu Romihu denar kar priteka - in vedno mu ...

vozniško dovoljenje Svet24.si

Enomesečno obdobje se izteka. Če poteče ...

naslovka I-bavcar-IB2 Reporter.si

Igor Bavčar ekskluzivno v intervjuju trideset let...

kontrola, občine, bled, koronavirus Svet24.si

Kacin o morebitnem "turističnem" prilivu ...

Zdravko Počivalšek Necenzurirano

Nova zgodba, novi sumi pri poslih z maskami

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Takšna je slovenska pevka mesec in pol po porodu

nu
nu
0 04.09.2019 10:14:42

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 4. 9. 2019

vszi

875
KOŠARKA - MEDNARODNI - SP
PORTORIKO - TUNIZIJA
Neposreden dvoboj za napredovanje. Na eni strani ekstremno hitra portoriška igra, ki temelji na metih od daleč, na drugi počasnejša tunizijska, ki sloni predvsem na odličnem centru in dobrem prijatelju Luke Dončića Salahu Mejriju. Obračun dveh različnih košarkarskih filozofij, v katerem so v vlogi rahlega favorita Portoričani. Slednji so sicer komaj premagali Iran, toda nato so dodobra namučili Španijo. Tunizija je na drugi strani lažje premagala Irance, vendar doživela pravo blamažo proti Špancem.
1 (1,62)

601
TENIS - ATP - OP ZDA NEW YORK


BERRETTINI M. - MONFILS G.
Matteo Berrettini je nase opozoril s fantastičnim tenisom predvsem v prejšnjem krogu, ko je povsem razbil mladega ruskega upa Andreja Rubleva, ki je v Cincinnatiju ugnal celo Rogerja Federerja. A vseeno se zdi, da je v obračunu z Gaelom Monfilsem v vlogi favorita slednji. Francoz v New Yorku igra odlično, s svojimi izjemnimi potezami pa vsakič znova na noge spravi tudi sicer zahtevno ameriško občinstvo. Monfils je končno spet začel igrati bolj resno, talenta pa mu tako nikoli ni manjkalo. In resen Monfils je nevaren Monfils. Za vsakogar!
2 (1,50)

621
TENIS - WTA - OP ZDA NEW YORK
ANDREESCU B. V. - MERTENS E.
Že pred začetkom OP ZDA smo opozarjali na sijajno Bianco Andreescu, komaj 19-letno Kanadčanko. Slednja kljub mladosti velja za psihično zelo stabilno in samozavestno igralko, ki je letos že osvojila turnirja najvišjega ranga med ženskami v Indian Wellsu ter v Torontu. Kanadska najstnica ima ogromno orožij in igra izjemno, kar jo pravzaprav postavlja v vlogo favoritinje za osvojitev naslova v New Yorku. Elise Mertens ne bi smela biti previsoka ovira, a to je vendarle četrtfinale grand slama, kjer se lahko zgodi prav vse.
1 (1,50)

Članki iz rubrike