možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

nu
nu
0 04.09.2019 10:14:42

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 4. 9. 2019

vszi

875
KOŠARKA - MEDNARODNI - SP
PORTORIKO - TUNIZIJA
Neposreden dvoboj za napredovanje. Na eni strani ekstremno hitra portoriška igra, ki temelji na metih od daleč, na drugi počasnejša tunizijska, ki sloni predvsem na odličnem centru in dobrem prijatelju Luke Dončića Salahu Mejriju. Obračun dveh različnih košarkarskih filozofij, v katerem so v vlogi rahlega favorita Portoričani. Slednji so sicer komaj premagali Iran, toda nato so dodobra namučili Španijo. Tunizija je na drugi strani lažje premagala Irance, vendar doživela pravo blamažo proti Špancem.
1 (1,62)

601
TENIS - ATP - OP ZDA NEW YORK


BERRETTINI M. - MONFILS G.
Matteo Berrettini je nase opozoril s fantastičnim tenisom predvsem v prejšnjem krogu, ko je povsem razbil mladega ruskega upa Andreja Rubleva, ki je v Cincinnatiju ugnal celo Rogerja Federerja. A vseeno se zdi, da je v obračunu z Gaelom Monfilsem v vlogi favorita slednji. Francoz v New Yorku igra odlično, s svojimi izjemnimi potezami pa vsakič znova na noge spravi tudi sicer zahtevno ameriško občinstvo. Monfils je končno spet začel igrati bolj resno, talenta pa mu tako nikoli ni manjkalo. In resen Monfils je nevaren Monfils. Za vsakogar!
2 (1,50)

621
TENIS - WTA - OP ZDA NEW YORK
ANDREESCU B. V. - MERTENS E.
Že pred začetkom OP ZDA smo opozarjali na sijajno Bianco Andreescu, komaj 19-letno Kanadčanko. Slednja kljub mladosti velja za psihično zelo stabilno in samozavestno igralko, ki je letos že osvojila turnirja najvišjega ranga med ženskami v Indian Wellsu ter v Torontu. Kanadska najstnica ima ogromno orožij in igra izjemno, kar jo pravzaprav postavlja v vlogo favoritinje za osvojitev naslova v New Yorku. Elise Mertens ne bi smela biti previsoka ovira, a to je vendarle četrtfinale grand slama, kjer se lahko zgodi prav vse.
1 (1,50)

Članki iz rubrike