karleuša Svet24.si

FOTO: To je vila, v kateri živi Karleuša. Cena? ...

meghan markle_princ harry Svet24.si

Meghan in Harry sta pri kraljici padla v nemilost

zakleta hiša Svet24.si

Ali zaklete hiše v resnici obstajajo?

pogovor Svet24.si

20-letni Jure med malico s heimlichovim prijemom ...

profimedia-0314221941 Odkrito.si

Napadi panike in kako jih preprečiti

Kaja Vidmar_Kimuk_www.Urban-Babe.si Njena.si

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

koza bela Njena.si

Zastrupitev in smrt v šovu Ljubezen na vasi

nu
nu
0 04.09.2019 10:14:42

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 4. 9. 2019

vszi

875
KOŠARKA - MEDNARODNI - SP
PORTORIKO - TUNIZIJA
Neposreden dvoboj za napredovanje. Na eni strani ekstremno hitra portoriška igra, ki temelji na metih od daleč, na drugi počasnejša tunizijska, ki sloni predvsem na odličnem centru in dobrem prijatelju Luke Dončića Salahu Mejriju. Obračun dveh različnih košarkarskih filozofij, v katerem so v vlogi rahlega favorita Portoričani. Slednji so sicer komaj premagali Iran, toda nato so dodobra namučili Španijo. Tunizija je na drugi strani lažje premagala Irance, vendar doživela pravo blamažo proti Špancem.
1 (1,62)

601
TENIS - ATP - OP ZDA NEW YORK


BERRETTINI M. - MONFILS G.
Matteo Berrettini je nase opozoril s fantastičnim tenisom predvsem v prejšnjem krogu, ko je povsem razbil mladega ruskega upa Andreja Rubleva, ki je v Cincinnatiju ugnal celo Rogerja Federerja. A vseeno se zdi, da je v obračunu z Gaelom Monfilsem v vlogi favorita slednji. Francoz v New Yorku igra odlično, s svojimi izjemnimi potezami pa vsakič znova na noge spravi tudi sicer zahtevno ameriško občinstvo. Monfils je končno spet začel igrati bolj resno, talenta pa mu tako nikoli ni manjkalo. In resen Monfils je nevaren Monfils. Za vsakogar!
2 (1,50)

621
TENIS - WTA - OP ZDA NEW YORK
ANDREESCU B. V. - MERTENS E.
Že pred začetkom OP ZDA smo opozarjali na sijajno Bianco Andreescu, komaj 19-letno Kanadčanko. Slednja kljub mladosti velja za psihično zelo stabilno in samozavestno igralko, ki je letos že osvojila turnirja najvišjega ranga med ženskami v Indian Wellsu ter v Torontu. Kanadska najstnica ima ogromno orožij in igra izjemno, kar jo pravzaprav postavlja v vlogo favoritinje za osvojitev naslova v New Yorku. Elise Mertens ne bi smela biti previsoka ovira, a to je vendarle četrtfinale grand slama, kjer se lahko zgodi prav vse.
1 (1,50)

Članki iz rubrike