polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

arktika, ozonska luknja Svet24.si

Na nebu nad Arktiko zazevala človeškemu očesu ...

profimedia-0510959793 Reporter.si

New York zaradi koronavirusa v šoku: trupla ...

delavka, zaposleni Svet24.si

Pozor! Samozaposlene, ki želijo uveljavljati ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 09.08.2019 10:04:54

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 9. 8. 2019

alesfevzer.com

5491
ODBOJKA – MEDNARODNI – KVALIFIKACIJE OI (M)
9. 8. (9.00)
KITAJSKA – FINSKA
Štiriindvajset odbojkarskih reprezentanc se bo v tem podaljšanem koncu tedna borilo za šest olimpijskih vozovnic. Ena od šestih skupin poteka v kitajskem Ningboju, kjer bodo Kitajci poskušali priti do nenadejanega nastopa v Tokiu. Vseeno pa ne bi smelo biti dvoma, da so v prvem dvoboju s Finci favorizirani, saj imajo v nogah precej več zahtevnih tekem v ligi narodov. Finci namreč letos sploh še niso zaigrali z najmočnejšo postavo na nobeni reprezentančni akciji. Uigranost, domače igrišče in še kaj je na strani Kitajcev.
1 (1,40)

5492
ODBOJKA – MEDNARODNI – KVALIFIKACIJE OI (M)
9. 8. (13.30)


KANADA – ARGENTINA
V isti skupini kot Kitajska in Finska bosta igrali še favorizirani reprezentanci Kanade in Argentine. Šesta in sedma reprezentanca na svetovni odbojkarski lestvici se bosta že na uvodu v skupino pomerili med seboj, zmagovalec pa bo bržkone že storil dovolj za nastop na OI. Če bo pozneje seveda opravil s formalnostjo ob zmagah nad Kitajsko in Finsko. Zdi se, da so v rahli prednosti Kanadčani, ki so dobili zadnja dva medsebojna obračuna v ligi narodov in prekinili niz štirih zaporednih zmag Južnoameričanov.
1 (1,75)

5501
ODBOJKA – MEDNARODNI – KVALIFIKACIJE OI (M)
9. 8. (20.30)
FRANCIJA – SLOVENIJA
Na stavnicah je Francija res velik favorit proti Sloveniji. To je ne nazadnje logično dojemanje letošnje reprezentančne sezone, saj je Francija ves čas igrala v ligi narodov, Slovenija pa je v tistem času zgolj počivala. Vseeno pa so varovanci Alberta Giulianija z zmago nad Italijani na pripravljalni tekmi dokazali, da imajo recept za močne reprezentance, Francija pa nekako spada v rang Italije, le da je malce kakovostnejša. Vprašanje je, kaj bo odločilo danes. Težke tekme v nogah ali element presenečenja, ki je na strani Slovencev.
2 (4,35)

Članki iz rubrike