polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

arktika, ozonska luknja Svet24.si

Na nebu nad Arktiko zazevala človeškemu očesu ...

profimedia-0510959793 Reporter.si

New York zaradi koronavirusa v šoku: trupla ...

delavka, zaposleni Svet24.si

Pozor! Samozaposlene, ki želijo uveljavljati ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 08.08.2019 09:43:54

EKIPINA DNEVNA STAVA - ČETRTEK, 8. 8. 2019

Matija Djanješić / CROPIX

60857
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA EUROPA
8. 8. (18.45)
VENTSPILS – GUIMARAES
Latvijskemu predstavniku se je tako v prvem kot v drugem krogu kvalifikacij nasmehnila sreča pri žrebu. Potem ko je v prvem izločil skromnega albanskega predstavnika Teuto, je v drugem nenadejano zaigral proti malteški Gziri, ki je izločila Hajduk. Latvijci so izkoristili ponujeno in gladko odpravili otočane ter si priigrali obračuna s precej kakovostnejšo portugalsko zasedbo iz Guimaraesa. Slednja je v pripravljalnih obračunih igrala zelo dobro, v Evropi brez težav izločila luksemburški Jeunesse, velikansko presenečenje pa bi bil že spodrsljaj na prvi tekmi proti Ventspilsu.
2 (1,55)

60874
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA EUROPA
8. 8. (21.00)


LUZERN – ESPANYOL
Dvoboj med švicarskim in španskim predstavnikom bi utegnil biti eden zanimivejših v tretjem krogu kvalifikacij. Za kaj takega pa bodo morali predvsem domači precej dvigniti raven igre (in učinkovitosti), sicer se jim lahko Katalonci hitro maščujejo. Drugo moštvo iz Barcelone je namreč precej kakovostnejše kot ferski Klaksvik. Luzern jim je zabil le dva gola v 180 minutah, kar je premalo za skalp ene boljših ekip španskega prvenstva. Vloga favorita je jasna, a ob pomanjkanju spoštovanja se je v Švici že marsikateri klub pošteno opekel.
2 (1,63)

60877
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA EUROPA
8. 8. (20.00)
RIJEKA – ABERDEEN
Ob omembi Aberdeena gredo navijačem Rijeke zagotovo vse kocine pokonci. Spomin hitro odtava v začetek sezone 2015/16, ko so se v eri Matjaža Keka opekli na škotski oviri, potem ko so bili prepričani, da je to njihovo leto tudi v Evropi. Aberdeen je na Hrvaškem slavil z 0:3 in zamajal temelje Kekovega moštva. Zdaj škotski predstavnik, v zadnjih letih tretja najboljša ekipa takoj za Celticom in Rangersom, znova prihaja v Istro. Rečane bo tokrat v boj popeljal Igor Bišćan, ki zasleduje taktično disciplino v igri. Razpada sistema belih tokrat vendarle ni pričakovati.
1 (1,70)

Članki iz rubrike