polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

arktika, ozonska luknja Svet24.si

Na nebu nad Arktiko zazevala človeškemu očesu ...

profimedia-0510959793 Reporter.si

New York zaradi koronavirusa v šoku: trupla ...

delavka, zaposleni Svet24.si

Pozor! Samozaposlene, ki želijo uveljavljati ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 01.08.2019 10:57:34

EKIPINA DNEVNA STAVA - 1. 8. 2019

Profimedia
52104
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA EUROPA
1. 8. (16.00)
ASTANA – SANTA COLOMA
V tem dvoboju dvomov ne bi smelo biti. Ne bi jih smelo biti že na prvi tekmi v Andori, toda Astana tam nikakor ni mogla zadeti, pa je prišla v kar precej obetavnih situacij. Za domači povratni obračun si torej obetajo povsem drugačno zgodbo. Hiter zadetek, ki bi odprl tekmece, nevajene igrati na tovrstni ravni. Če bi se za Kazahstance vse izteklo po idealnem scenariju, visoka zmaga ne bi smela biti vprašljiva, a že en zadetek Andorcev bi bil lahko usoden za našo napoved.
(0:2) 1 (1,35)47681
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA EUROPA

1. 8. (19.00)
KLAKSVIK – LUZERN
Tudi v tem dvoboju bi moralo biti vprašanje o zmagovalcu jasno že pred prvo tekmo. A žilavi nogometaši z otoka Borðoy s Ferskih otokov so se švicarskim nogometašem odločno postavili nasproti in v obrambi s fanatično predstavo izvlekli minimalen poraz. Povratna tekma bi vseeno morala biti formalnost, čeprav v Klaksviku sanjajo o senzacionalnem napredovanju v tretji krog kvalifikacij. Toda njihova pogumna zgodba se bo očitno končala na tej točki. Takšnega tekmeca, kot je Luzern, lahko presenetiš le enkrat.
2 (1,35)


51712
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA EUROPA
1. 8. (21.00)
CRUSADERS – WOLVERHAMPTON
Premierligaš proti severnoirskemu predstavniku. Razlika bi morala biti v tem obračunu vidna z letala, a vseeno so se Severni Irci zelo dobro postavili v obrambi, drugi zadetek pa so prejeli šele v izdihljajih srečanja. Prednost 2:0 nogometašev Wolvesa je zagotovo dovolj, da se bodo brez težav uvrstili v tretji krog kvalifikacij za ligo Europa. Kakovostna razlika med tekmecema je vidna tudi po številu strelov na gol na prvi tekmi, 24:1 v korist Angležev. In če se jim odpre v Belfastu, bi lahko domači zelo trpeli.
(1:0) 2 (1,35)

Članki iz rubrike