IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

izgubljena kuverta Svet24.si

Jasna je na ulici našla kuverto z listkom in 7000...

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

kmetija 8 Svet24.si

FOTO: V tem razkošju bodo živeli novi tekmovalci...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

ue
ue
0 20.07.2019 08:59:00

EKIPINA DNEVNA STAVA - SOBOTA, 20. 7. 2019

m24.si
Ekipina dnevna stava.

20778

NOGOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA

20. 7. (17.55)

TABOR – CELJE

Po spodletelem prvoligaškem debiju v letošnji sezoni proti Aluminiju bodo Sežančani želeli vtis pred domačimi gledalci popraviti proti Celju. Štajerci bi lahko bili nasprotnik po meri za domače presenečenje, kar bi zmaga Tabora vsekakor bila. Zdi se namreč, da moštvo Dušana Kosića podobno kot lansko poletje tudi v letošnjem še ni ujelo prave forme, čeprav je v prvem krogu vzelo točko Muri. Z Evropo zasedeni Muri. Če so se varovanci Andreja Razdrha iz prve tekme kaj naučili, bi bil remi dokaj možen razplet.

10 (1,66)

------------------------------------------------

20780

NOGOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA

20. 7. (20.10)

RUDAR (V) – MARIBOR

Rudar je sezono začel dobro, z remijem v Domžalah. Maribor pa je že takoj na uvodu nove sezone doživel neprijetno presenečenje, saj ga je v Ljudskem vrtu premagal Triglav. Vijoličasti so se vmes rutinsko prebili čez prvo evropsko oviro, zdaj pa bodo vse sile usmerili v prvenstvo, kjer želijo pokazati, da je bil tisti uvod le slab dan. V Velenju je mogoče pričakovati Maribor v najboljši izvedbi, saj si novega spodrsljaja preprosto ne sme privoščiti. In če je Maribor pravi, mu je v Sloveniji težko kdo kos.

2 (1,60)

------------------------------------------------

11024

NOGOMET – HRVAŠKA – 1.LIGA

20. 7. (20.55)

RIJEKA – VARAŽDIN (0:1)

Rijeka je po prihodu nekdanjega trenerja Olimpije Igorja Bišćana spet zelo zanesljiva. Verjetno ne (več) dovolj močna, da bi ogrozila vladavino Dinama (ali pač?), vsekakor pa glavni favorit za drugo mesto v HNL. Pred začetkom evropskega poletja si Rečani želijo z zmago odpreti državno prvenstvo in moralo bi se zgoditi veliko presenečenje, da je ne bi. Na Rujevici bo Bišćanovi ekipi namreč nasproti stal novinec med prvoligaši Varaždin z njegovim nekdanjim varovancem v Ljubljani Leonom Benkom v napadu.

1 (1,80)

Značke: stave, sobota

Članki iz rubrike