oven Dobra karma

Astrologija: za vročekrvnega Ovna morate biti ...

ženska, bolnišnica Svet24.si

22-letna Tea vendarle lahko objela psičko: "Ob ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

denar, politika, gospodarstvo Svet24.si

Drugi paket pomoči: krediti namesto subvencij, ...

20200330-00997929 Necenzurirano

Kdo vse svetuje Gantarju v boju proti COVID-19

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

ue
ue
0 11.07.2019 09:51:18

EKIPINA DNEVNA STAVA - ČETRTEK, 11. 7. 2019

Martin Metelko

21974

NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA

11. 7. (19.55)

OLIMPIJA – RIGAS

Ljubljanska Olimpija se v eri Milana Mandarića v poletnih evropskih avanturah doslej ni preveč izkazala. Toda letos je položaj malo drugačen. Veliki šef je na začetku nove sezone obdržal trenerja, ki je zaključil prejšnjo, in Safetu Hadžiću za nameček pustil praktično celotno ogrodje lanske ekipe na kupu z izjemo Roka Kronavetra. Strahu, da bi se v lov na evropsko jesen podala razglašena, neuigrana ekipa, zato ni. Rigas pa obenem ni noben bavbav, zato je Olimpija drevi v Stožicah izraziti favorit.

1 (1,35)

21993

NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA

11. 7. (18.55)

MACCABI H. – MURA

Muri žreb parov na uvodu kvalifikacij za ligo Europa ni bil naklonjen. Prekmurci so naleteli na močnega izraelskega predstavnika Maccabi iz Hajfe, ki je v tem dvoboju vsekakor favorit. Ker verjetno na obeh tekmah ne bosta zaigrala ne Nino Kouter ne Nik Lorbek, še toliko večji. Zasedba Anteja Šimundže bi bila po gostovanju v Izraelu verjetno zadovoljna že z minimalnim porazom, ki bi ji v Fazaneriji omogočal preobrat. Vse drugo kot poraz pa bi bilo veliko presenečenje, čeprav Prekmurcev ne smeš nikoli odpisati.

1 (1,50)

10470
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – EVROPSKA LIGA
11. 7. (18.25)
BALZAN – DOMŽALE
Simonu Rožmanu so v Domžalah letos sestavili izjemno kakovostno zasedbo. Na lansko osnovo so pripeljali še nekaj kakovostnih okrepitev z izkušenim Brankom Ilićem na čelu. Po oceni Tranfermarkta so rumeni v tej sezoni skupaj vredni več kot osem milijonov evrov. Proti Balzanu (3 mio po Transfermarktu) so favoriti, čeprav tudi Maltežani niso ekipa za podcenjevanje. Imajo kar nekaj zanimivih tujcev, ampak kakovostna razlika bi morala tehtnico prevesiti na domžalsko stran. Že na prvi tekmi bodo gostje želeli pokazati, kdo je šef.

2 (1,35)

Članki iz rubrike