horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ue
ue
0 11.06.2019 12:14:06

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 11. 6. 2019

vszi

4632
NOGOMET - MEDNARODNI - KVALIFIKACIJE ZA EP 2020
11. 6. (17.55)

AZERBAJDŽAN - SLOVAŠKA
Skupina E je zelo izenačena. Dobro, Hrvati veljajo za prve favorite, toda ob naših južnih sosedih o Euro razmišljajo tudi vse ostale reprezentance, razen Azerbajdžana. Madžarska, Wales in Slovaška iščejo vstopnico za veliko tekmovanje, med temi tremi reprezentancami bo potekal boj za drugo vstopnico. Spodrsljajev z Azerbajdžanom si ne sme privoščiti nobena izbrana vrsta, tudi Slovaška ne. Po začetni zmagi nad Madžarsko so Slovaki na drugem dvoboju izgubili z Walesom, zato zdaj nujno potrebujejo zmago nad Azerbajdžanom.
2 (1,75)

6552
NOGOMET - MEDNARODNI - KVALIFIKACIJE ZA EP 2020
11. 6. (20.40)RUSIJA - CIPER /+1/
Prvo mesto v skupini I je rezervirano za Belgijo. Rdeči vragi bodo, če ne bo prišlo do velikanske senzacije, končali kot prvi v skupini, za drugo mesto, ki še vodi na evropsko prvenstvo, pa se bosta, kot vse kaže, udarili Rusija in Škotska. Rusi so na začetku doma izgubili z Belgijo, nato pa nanizali dve fantastični zmagi. Najprej so s 4:0 v gosteh premagali Kazahstan, prejšnji teden pa so s kar 9:0 razbili San Marino. Zdaj želijo zmagati še tretjič zapored, Ciper je pravi tekmec za kaj takšnega.
1 (1,69)

6534
NOGOMET - MEDNARODNI - KVALIFIKACIJE ZA EP 2020
11. 6. (20.40)

BELGIJA - ŠKOTSKA /+1/
Čeprav so se kvalifikacije šele dobro začele, se zdi, da imajo Belgijci vstopnico za Euro že trdno v svojih rokah. Boj za evropsko prvenstvo so namreč začeli silovito, s tremi zaporednimi zmagami, z osmimi doseženimi goli in enim prejetim, pri čemer z najskromnejšo reprezentanco San Marina še niso igrali. Danes imajo priložnost, da si z zmago nad Škotsko na široko odprejo vrata do evropskega prvenstva, kakovost je vsekakor na strani Edena Hazarda, Kevina De Bruyna in ostalih belgijskih superzvezdnikov.
1 (1,44)

Članki iz rubrike