Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

nu
nu
0 08.06.2019 08:37:03

EKIPINA VIKEND STAVA - SOBOTA, 8. 6., IN NEDELJA, 9. 6.

Reuters

18907
NOGOMET - MEDNARODNI - KVALIFIKACIJE ZA EP 2020
8. 6. (20.40)
BELORUSIJA/+1/ - NEMČIJA
Nemška reprezentanca je po polomu na svetovnem prvenstvu, ko je v precej neatraktivni skupini s Švedsko, Mehiko in Južno Korejo osvojila zadnje mesto, obrnila nov list papirja. Nekateri dolgoletni nosilci igre so se poslovili, Joachim Löw pa počasi sestavlja okostje za naslednjih pet, šest ali celo več let. Ne glede na slovo nekaterih velikih zvezdnikov ima Nemčija še vedno fantastično reprezentanco, ki je v uvodu v kvalifikacije za Euro premagala Nizozemsko v gosteh. Proti Belorusiji ne bi smela imeti težav.
2 (1,50)

19036
NOGOMET - MEDNARODNI - KVALIFIKACIJE ZA EP 2020
ISLANDIJA - ALBANIJA


8. 6. (14.55)
Islandija je v zadnjih letih postala spoštovanja vredna reprezentanca. Uvrstila se je na zadnji dve veliki tekmovanji. Lani je v Rusiji v skupini smrti s Hrvaško, Argentino in Nigerijo zasedla zadnje mesto, leta 2016 pa je na Euru v Franciji prišla vse do četrtfinala. Tudi albanska izbrana vrsta se je v zadnjih letih dvignila in se uvrstila na zadnji Euro. Tekma bo izjemnega pomena za obe reprezentanci, saj je prvo mesto rezervirano za Francijo, za drugo pa se bodo Islandci in Albanci borili še s Turčijo.
1 (1,65)

19156
NOGOMET - MEDNARODNI - KVALIFIKACIJE ZA EP 2020
TURČIJA - FRANCIJA
8. 6. (20.40)
Ena izmed poslastic današnjega sporeda kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Turčija je po zadnjih slabših letih kvalifikacije za evropsko prvenstvo začela zelo dobro, z dvema zmagama, med drugim tudi zelo pomembno gostujočo v Albaniji. Na enak način je kvalifikacije seveda začela tudi Francija, ki je po prvih dveh krogih skupaj s Turčijo na vrhu skupine. Kylian Mbappe, Antoine Griezmann in druščina so v tem trenutku po vsej verjetnosti najboljša reprezentanca na svetu, zato zmaga nad Turčijo ne bi smela biti vprašljiva.
2 (1,55)

Značke: stave, ekipa, vikend

Članki iz rubrike