horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ue
ue
0 31.05.2019 08:40:15

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 31. 5. 2019

Profimedia

44282
TENIS – ATP – PARIZ ROLAND GARROS
31. 5. (11.00)
K. NIŠIKORI – L. ĐERE
Za srbskega tenisača je uvrstitev v tretji krog vsekakor lep uspeh. Igra najboljši tenis v svoji karieri, danes pa bo moral to in še več pokazati proti Japoncu Nišikoriju. Slednji je v drugem krogu razočaral domače navijače in izločil Jo-Wilfrieda Tsongaja, njegov tenis pa je bil ob tem že na ravni, ki jo od sebe pričakuje nepredvidljivi Japonec. Domet njegovega tenisa je zagotovo precej višje, zato je pričakovati, da bo upravičil vlogo favorita in se uvrstil v osmino finala. Seveda pa ga podcenjevanje lahko drago stane, saj je Srb v dobri formi. 
1 (1,25)


44283
TENIS – ATP – PARIZ ROLAND GARROS


31. 5. (16.00)
S. CICIPAS – F. KRAJINOVIĆ
Čeprav je srbski tenisač Filip Krajinović dobil 16 od zadnjih 18 dvobojev in je trenutno v nizu sedmih zmag, v obračun s Stefanosom Cicipasom prihaja s precej slabšimi kartami. Na Roland Garrosu se je dvakrat namučil v petih nizih, da je premagal Tiafoa in Carballesa Baeno, ter na igrišču preživel precej več časa kot grški zvezdnik Cicipas. Slednji še zdaleč ni prikazal najboljšega tenisa, a se pomika v pravo smer. Vloga favorita je odločno na strani Grka, ki zagotovo cilja vsaj na četrtifnale in predvideni obračun s Federerjem.
1 (1,20)

44315
TENIS – WTA – PARIZ ROLAND GARROS
31. 5. (14.30)
S. STEPHENS – P. HERCOG
Najboljša slovenska predstavnica na Roland Garrosu je izkoristila dobro pripravljenost in se prebila v tretji krog, s tem pa si je zagotovila lep ček in pomembne točke za lestvico WTA. In zdi se, da bo v tretjem krogu tudi končala svojo pot; s Sloane Stephens je doslej igrala trikrat in vselej izgubila, nazadnje tudi v Madridu pred nekaj tedni. Čeprav se je Polona dobro držala, je od takrat Američanka, sicer lanska finalistka, močno dvignila raven tenisa. V Parizu cilja na precej več kot zgolj tretji krog.
1 (1,30)

Članki iz rubrike