duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

ue
ue
0 21.05.2019 07:37:35

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 21. 5. 2019

alesfevzer.com

25905
KOŠARKA – SLOVENIJA – 1. LIGA
21. 5. (18.45)
PETROL OLIMPIJA – KK PRIMORSKA
V finalu slovenskega državnega prvenstva spremljamo dvoboj Primorske in Petrola Olimpije. Jasno je, na čigavi strani je vloga favorita. Olimpija tudi pod vodstvom Jureta Zdovca nekako ne more konkurirati svojim obalnim tekmecem, ki si želijo čim hitreje zaključiti finalno serijo. Po visoki zmagi na prvem dvoboju so odločeni, da jim 'brejk' uspe v Ljubljani in da nato na domačem parketu proslavijo naslov prvaka. Seveda ni v športu nič podarjeno, zato bo treba najprej skočiti in nato reči hop. In tega so Primorci vsekakor sposobni.
2 (1,40)


26310
HOKEJ – MEDNARODNI – SP ELITNE DIVIZIJE
21. 5. (20.15)


KANADA – ZDA
V boju za Severno Ameriko se bosta v zadnjem krogu skupinskega (oziroma ligaškega) dela svetovnega prvenstva elitne divizije udarila tradicionalna tekmeca, pri čemer je nemogoče napovedati, kdo vstopa v dvoboj v vlogi favoritov. Oba tekmeca sta izgubila proti Finski, zaradi česar se bosta pomerila za drugo mesto, ki prinaša na papirju lažjega nasprotnika v četrtfinalu. Vendar zvezdniški moštvi tega ne bosta imeli v mislih, ko bosta na drugi strani ledu videli 'osovražene' sosede. Pričakovati je tesen dvoboj, v katerem bi sami dali prednost Kanadčanom.
10 (1,44)


26449
TENIS – ATP – ŽENEVA
21. 5. (11.00)
A. ZVEREV – E. GULBIS
Daleč najbolj zanimiv par prvega kroga v Ženevi je zagotovo spopad med Alexandrom Zverevom in Ernestsom Gulbisom. Latvijec spada v kategorijo nepredvidljivih teniških samodržcev, ki igrajo tenis, kakor se jim na določen dan zljubi. Toda v dvobojih z izrazito favoriziranimi tekmeci vedno najde nekaj dodatne motivacije. Zverev pa ... Kaj sploh reči. Mladenič še vedno ni na pravi ravni in bo moral v Ženevi tik pred začetkom Roland Garrosa pokazati precej več, da bi ga ljubitelji tenisa na turnirju velike četverice jemali resno. 
1 (1,25)

Članki iz rubrike