duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

ue
ue
0 20.05.2019 10:45:51

EKIPINA STAVA DNEVA - PONEDELJEK, 20. 5. 2019

Profimedia

23203
HOKEJ – MEDNARODNI – SP ELITNE DIVIZIJE
20. 5. (16.15)
FRANCIJA – VELIKA BRITANIJA

Ponedeljek bo na svetovnem prvenstvu elitne divizije rezerviran za dvoboje v boju za obstanek. V drugi skupini se bosta pomerila oba slovenska soseda Italija in Avstrija, v prvi pa se bosta za še enoletno druženje s hokejskimi velesilami udarili Francija in Velika Britanija. Britanci so pripravili veliko presenečenje že z uvrstitvijo med elito, medtem ko so imeli Francozi morda celo višje ambicije kot boj s svojimi čezrokavskimi sosedi za sedmo mesto. Vseeno je kakovost na strani galskih petelinov, ki bi morali to dokazati z visoko zmago.
1 (1.22)16833
NOGOMET – ITALIJA – 1. LIGA
20. 5. (20.30)


LAZIO – BOLOGNA

Potem ko je Lazio ostal brez možnosti za nastop v ligi prvakov za prihodnjo sezono, je vse moči usmeril v pokalno tekmovanje, kjer je prišel do lovorike proti Atalanti. Sezone je tako za Lazio bolj kot ne konec, zato bosta zadnji dve tekmi v sezoni bolj kot ne revialni. Prvi tekmec na tem »izletu« do konca sezone pa bo Bologna, ki je v zadnjih štirih krogih prišla do treh zmag in potrdila obstanek med italijansko elito. Pričakovati je, da bodo nogometaši Lazia z mislimi še pri pokalni zmagi, Bologna pa bi to lahko izkoristila.
02 (1.70)


25161
TENIS – ATP – LYON
20. 5. (10.30)
B. PAIRE – M. MCDONALD

Kakopak je vedno težko predvideti, v kakšni podobi se bo na igrišču predstavil Benoit Paire. Najbolj nestanoviten in najmanj psihično pripravljen tenisač z obilico talenta je vedno pripravljen tako za negativno kot pozitivno presenečenje. Tokrat bi na domačem turnirju ob izpadu v prvem krogu veljal za izrazito negativno, a zdi se, da bi lahko ob odsotnosti večjega pritiska na domačih tleh vendarle strnil vrste in prišel do kakšne zmage pred začetkom Roland Garrosa. Američan McDonald ne bi smel biti previsoka ovira.
1 (1.38)

Članki iz rubrike