merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

su
su
0 11.05.2019 08:30:50

EKIPINA VIKEND STAVA - SOBOTA, 11. 5., IN NEDELJA, 12. 5.

m24

95607
NOGOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA
11. 5. (15.15)
KRŠKO – MURA
Krčani so v tej sezoni doživeli že kar nekaj udarcev, ki so jih pahnili na rob izpada v drugo ligo. Zadnji je prišel od licenčne komisije Nogometne zveze Slovenije, ki jim ni odobrila licence za igranje v prvi ligi v naslednji sezoni. A tudi drugače za devetim mestom zaostajajo že devet točk, tako da bi se v tekmovanju lahko obdržali zgolj po čudežu. Ravno nasprotno je Mura v prvi sezoni po vrnitvi iz druge lige pokazala, da je treba nanjo še kako resno računati. Boj za Evropo je neizprosen, točke pa nujne!
2 (1,60)

6177
NOGOMET – SLOVENIJA – 2. LIGA
11. 5. (16.55)


DRAVA – TABOR
Domačini so imeli pred začetkom sezone velike načrte, bili so eni glavnih favoritov za najvišja mesta in za napredovanje med elito. Toda stvari niso šle po načrtih, spodrsljajev je bilo absolutno preveč in štiri kroge pred koncem je jasno, da sta prvi mesti že nedosegljivi. So pa gostje v položaju, ko se borijo celo za neposredno uvrstitev v prvo ligo. Za vodilnim Bravom zaostajajo za točko, zato bodo naredili vse, da danes pridejo do zmage in s tem poskrbijo za še nekaj dodatnega pritiska na tekmeca iz Ljubljane.
2 (1,70)

95609
NOGOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA
11. 5. (17.40)
MARIBOR – OLIMPIJA
Večni derbi je vselej posebna tekma, današnji pa s seboj nosi še nekaj več. Mariborčani si v dvoboju z največjim rivalom in najbližjim zasledovalcem na lestvici lahko zagotovijo 15. naslov prvaka. Ni ga lepšega občutka kot do tega priti na svoji zelenici, pred polnimi tribunami. Da bi se to uresničilo, pa morajo zmagati. Na drugi strani Ljubljančani nimajo realnih možnosti, da bi vijoličastim odvzeli naslov, lahko pa preložijo njihovo slavje na poznejši termin. Pomembno je tudi to, da ekipi konec meseca čaka še finale pokala.
1 (2,00)

Značke: stave, vikend

Članki iz rubrike