merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

ou
ou
0 10.05.2019 11:10:16

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 10. 5. 2019

Jurij Kodrun

87295
NOGOMET - FRANCIJA - 1. LIGA
10. 5. (20.40)
ST. ETIENNE - MONTPELLIER
Robert Berić s svojim St. Etiennom naskakuje ligo prvakov! Trenutno so zeleni na lestvici ligue 1 na četrtem mestu, v najelitnejše svetovno klubsko tekmovanje pa peljejo prva tri mesta. St. Etienne za tretjim Lyonom zaostaja za eno samo točko in bo v zadnjih treh krogih poskušal velike rivale preskočiti. Danes jih čaka izjemno težka naloga, Montpellier je v zadnjem času v izjemni formi in je že na 5. mestu na lestvici, a odlična forma krasi tudi St. Etienne (dobil zadnje štiri prvenstvene tekme), ki nujno potrebuje nove tri točke.
1 (1,70)

95603
NOGOMET - SLOVENIJA - 1. LIGA
10. 5. (16.40)


DOMŽALE - GORICA
Goričani se krčevito borijo, da bi se izognili 9. mestu (trenutno so na devetem mestu), ki na koncu sezone še ne zagotavlja obstanka v prvi ligi, Domžalčani so na drugi strani na dokaj varnem tretjem mestu na lestvici. Motiv bo zagotovo na strani gostov, toda kakovost je na strani domačinov. Rumena družina ima z vrtnicami v tej sezoni sicer kar nekaj neporavnanih računov. Domžalčani so namreč izgubili na obeh gostovanjih v Novi Gorici, Primorce pa so premagali samo enkrat, na prvi domači tekmi v tej sezoni.
1 (1,40)

95605
NOGOMET - SLOVENIJA - 1. LIGA
10. 5. (17.55)
RUDAR - ALUMINIJ
Kidričani so v spomladanskem delu sezone povsem popustili in s 3. mesta padli vse tja do 6. Predvsem v zadnjih tekmah so v zares obupni formi. Tudi Velenjčani igrajo po sistemu toplo-hladno, a v tem trenutku vlivajo precej več zaupanja. Rudar se z Gorico in Triglavom bori, da bi se izognil nehvaležnemu 9. mestu, v svojih vrstah pa ima najbolj vročega igralca lige, Žigo Škofleka. Dodajmo še, da Aluminij ni zmagal na zadnjih osmih gostujočih tekmah, medtem ko Rudar doma proti Kidričanom ni izgubil na zadnjih sedmih tekmah.
1 (2,05)

Članki iz rubrike