humanity-4150261_1920 Dobra karma

Tarot napoved: lahko pričakujemo generacijo ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

hotel-epic, postojna, karantena Reporter.si

Osebna izpoved potnika iz Madrida, ki je v ...

koronavirus, denar, covid-19 Svet24.si

To prinaša megazakon za samozaposlene, študente,...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

ue
ue
0 08.05.2019 10:56:58

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 8. 5. 2019

Reuters

83283
NOGOMET – MEDNARODNI KLUBI – LIGA PRVAKOV
8. 5. (21.00)
AJAX – TOTTENHAM
Nizozemski velikan je v izločilnih bojih svoje dvoboje razrešil na gostovanjih. Na tujem je ugnal tako Torinčane kot Madridčane, potem ko na domači zelenici ni ravno blestel. V polfinalu bo zgodba drugačna. Zdaj na domači stadion prihajajo s prednostjo z gostovanja. Ta je minimalna, a vseeno odpira veliko možnosti, saj bo moral Tottenham v določenem trenutku tvegati glavo za iskanje zadetkov ter uvrstitev v finale. To pomeni več prostora za protinapade tehnično dovršenih domačinov, ki bodo v tem pogledu v veliki prednosti.
10 (1,30)


514
KOŠARKA – ZDA – NBA
9. 5. (2.00)


MILWAUKEE – BOSTON (0:11,5)
Košarkarji iz Milwaukeeja so po visokem porazu na prvi tekmi poudarjali, da poraz ne pomeni nič in da so še vedno zmožni uvrstitve v finale. To so na naslednjih treh tekmah dokazali in prišli do treh zaključnih žogic, prve na domačem parketu. A tudi ranjenih Keltov ne smemo odpisati. Z nekaj drugačnimi prijemi bi se lahko zadnja tekma razpletla drugače. Če bodo uspeli omejiti prostor v raketi, bi lahko imel Janis Antetokunmpo več težav kot nazadnje v Bostonu. Hendikep 11,5 točke pa se zdi kar pravšnji za to tekmo.
2 (1,65)


497
HOKEJ – ZDA – NHL
9. 5. (3.00)
SAN JOSE – COLORADO
Serija, v kateri ni mogoče trditi, da je domač led ravno velika prednost, se bo končala v četrtek zgodaj zjutraj po našem času. Če bi se zavlekla v podaljšek, to ne bi bilo ravno presenetljivo. San Jose in Colorado sta zelo izenačena, saj je njuna gol razlika 17:16 v korist Morskih psov. Zadnji tekmi sta bili tesni, San Jose pa je na šesti že imel na palicah napredovanje v finale zahoda, toda kapetan Colorada je imel drugačne načrte in je odločitev prestavil v Kalifornijo. Zagotovo bo tesno. Vprašanje zmagovalca pa je nemogoče napovedati.
0 (3,75)

Članki iz rubrike