merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

nu
nu
0 29.04.2019 10:13:47

EKIPINA DNEVNA STAVA - PONEDELJEK, 29. 4. 2019

Galatasaray
vszi

57057
NOGOMET – NEMČIJA – 3. LIGA
29. 4. (18.55)
WEHEN – KAISERSLAUTERN
Kaiserslautern je daleč od nekdanjih časov, ko je krojil vrh prve bundeslige. Zdaj je v sredini lestvice tretje in ima precejšnje finančne težave. Od cone izpada ga ločuje šest točk, kar bi tri kroge pred koncem vseeno moralo zadostovati za obstanek. Wehen se na drugi strani bori za napredovanje, v primeru nocojšnje zmage bi spet skočil na tretje mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije. Na zadnjih dveh gostovanjih je sicer ostal praznih rok, zato pa je doma dobil zadnje tri tekme in moral bi še četrto.
1 (1,63)

59504
NOGOMET – ROMUNIJA – 1. LIGA
29. 4. (19.55)


CFR CLUJ – VIITORUL CONSTANTA
Nekoč velika zvezdnika romunskega nogometa, Dan Petrescu in Gheorghe Hagi, si bosta nocoj stala nasproti v vlogah trenerjev. Prvi sedi na klopi Cluja, Maradona s Karpatov vodi Viitorul. Cluj je bil najboljše moštvo rednega dela in je v ligo za prvaka prenesel največ točk, saj v njej še nima poraza. Čeprav sta bila v igralskih časih oba napadalno usmerjena, kot trenerja dobro vesta, da je osnova vsega obramba. In zato prav veliko zadetkov ne gre pričakovati; mi mislimo, da bodo padli manj kot trije.
1 (1,55)

57962
NOGOMET – TURČIJA – 1. LIGA
29. 4. (18.55)
KONYASPOR – GALATASARAY
Galatasaray za vodilnim Basaksehirjem zaostaja tri točke. Pred gostovanjem pri Konyasporu je že dobil dodatno motivacijsko injekcijo s porazom tekmeca v boju za naslov na domačem igrišču v tem krogu, kar mu omogoča, da ga v primeru nocojšnje zmage ujame. Konyaspor je v sredini lestvice, v Evropo ne more, obstanek pa je tudi bolj kot ne zagotovljen. Galatasaray v zadnjih devetih krogih samo dvakrat ni zmagal, Konyaspor pa je v zadnjih desetih krogih osvojil le šest točk in je že toliko časa brez zmage.
2 (1,63)

Značke: stave, ekipina-stava

Članki iz rubrike