merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

su
su
0 26.04.2019 11:36:29

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 26. 4. 2019

Profimedia

54687
NOGOMET – FRANCIJA – 1. LIGA
26. 4. (20.40)
BORDEAUX – LYON
Pet krogov pred koncem sezone se zdi, da si je Bordeaux že zagotovil obstanek v ligi, saj ima deset točk prednosti pred nevarnim območjem. So pa domačini v zadnjem času zelo neprepričljivi, v devetih nastopih so zabeležili zgolj eno zmago. To je dobra novica za tretjeuvrščeni Lyon, ki želi vsaj zadržati trenutno pozicijo, ki kot zadnja prinaša nastop v ligi prvakov. Četrti St. Etienne je oddaljen zgolj tri točke, zato prostora za spodrsljaj ni. »Ziheraši« bodo verjetno nekoliko previdni, ker Lyon na gostovanjih ne blesti.
2 (1,70)


48507
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
26. 4. (20.20)


AUGSBURG – BAYER LEV.
Domačini so si z izdatno zmago nad Stuttgartom praktično že zagotovili obstanek, na drugi strani pa lekarnarji lovijo šesto mesto, ki bi jim prineslo igranje v ligi Europa. Gostje so prav gotovo tisti, ki bodo v srečanje krenili bolj motivirani, težko pa je reči, ali jim bo ob neobremenjenih domačinih to zadostovalo za zmago, zato je mogoče celo bolje igrati na število doseženih zadetkov. Na zadnjih treh medsebojnih tekmah se je enkrat zgodilo, da sta bila dosežena dva, dvakrat niti toliko ...
1 (1,60)


68775
NOGOMET – IRSKA – PREMIER
26. 4. (20.40)
SLIGO ROVERS – FINN HARPS
Po dobri četrtini sezone v oči bode nemoč moštva Finn Harps. Po odigranih trinajstih krogih je to prikovano na dno razpredelnice in je še vedno edino v ligi, ki ni okusilo slasti zmage. Na svojem računu ima kar enajst porazov in dva remija. Domačini so padli v niz treh tekem brez zmage, zato je dvoboj z odpisanim tekmecem najboljša priložnost, da to popravijo. Sligo Rovers je že prvi medsebojni obračun v gosteh odločil v svojo korist, slavil je z 2:1. Še en podatek v njegov prid, Finn Harps na gostovanju še ni zadel (0:14).
1 (1,75)

Značke: stave, petek

Članki iz rubrike