TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

rdeč naprstec Svet24.si

Veste, kako nevarne so naslednje rastline iz ...

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

William Harry Svet24.si

"Štiriperesna deteljica" se je dokončno razšla

tanja ribič 2 Njena.si

Tanja Ribič odkriva 'bosanske piramide'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

ue
ue
0 12.04.2019 10:22:59

EKIPINA DNEVNA STAVA, PETEK, 12. 4. 2019

ABA

213
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
12. 4. (20.30)
NÜRNBERG – SCHALKE
Kdo bi si predstavljal, da se bo nemški velikan Schalke v letošnji sezoni, potem ko je nastopal tudi v ligi prvakov, znašel v boju za obstanek? Čeprav je od mest, ki vodijo v drugoligaško druščino, oddaljen pet točk. Toda tekma, ki prihaja v Nürnbergu, je za modre zelo pomembna. Z zmago bi si že zagotovili obstanek, s porazom pa bi sami sebe pahnili v nezavidljiv položaj. Nürnberg je na zadnjih dveh tekmah v bundesligi osvojil štiri točke, medtem ko je Schalke na zadnji tekmi v 99. minuti ostal brez točke proti Frankfurtu.
1 (3.25)


16346
KOŠARKA – MEDNARODNI – ABA 1. LIGA
12. 4. (19.00)


CRVENA ZVEZDA – BUDUĆNOST
Finale lige ABA bo ponovitev lanskega obračuna, ki so ga presenetljivo dobili košarkarji Budućnosti. Črnogorci so lani odvzeli prednost domačega igrišča, dobili serijo in se uvrstili v evroligo. Jasno je, da Crveno zvezdo zato vodi motiv maščevanja. V Beogradu se je iskala karta več, kar napoveduje zares fenomenalno vzdušje. Morda celo bolj kot proti Partizanu, večnemu rivalu. Vloga favoritov je na strani Zvezde, ki pa se zaveda, da se lahko ob pomanjkanju zbranosti hitro ponovi lanska zgodba. 
1 (1.55)


27456
HOKEJ – ZDA – NHL
13. 4. (3.30)
WINNIPEG – ST. LOUIS
Po prvi tekmi sodeč, bomo gledali zares zanimivo in dolgo serijo med Winnipegom in St. Louisom. Slednji so že pridobili prednost domačega ledu, ko so na prvi tekmi ugnali Jetse, ki niso znali razrešiti vratarske uganke, ki jim jo je predstavljal Jordan Binnington. Na drugi tekmi zato poraz ne pride v poštev, zaradi česar je pričakovati fanatičen boj domačinov. Toda St. Louis je zelo primerljivo moštvo, hitro, močno, visoko in zato idealno, da kljubuje pritisku, ki ga bo od samega začetka ustvarjal Winnipeg.
0 (3.75)

Članki iz rubrike