TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

toča, Poljanska dolina ob Kolpi Svet24.si

Bo toča res čedalje debelejša?

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

William Harry Svet24.si

"Štiriperesna deteljica" se je dokončno razšla

DSC_7448 Njena.si

Slovenski športnik dahnil usodni 'da'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

/
/
0 06.04.2019 08:46:25

EKIPINA VIKEND STAVA - SOBOTA, 6. 4. 2019, IN NEDELJA, 7. 4. 2019

Profimedia

97
NOGOMET – ITALIJA – 1. LIGA
6. 4. (17.55)
JUVENTUS – MILAN
Milan Juventusa ni premagal že na zadnjih sedmih zaporednih tekmah, Juventus pa na zadnjih enajstih tekmah ni izgubil. Tokrat Juventus gosti Milan in potemtakem je velik favorit. Ampak to je derbi dveh izmed največjih italijanskih klubov in na derbijih veljajo posebna pravila. Težko si je predstavljati, da bi Juventus pred domačimi gledalci izgubil, remi pa se zdi kar verjeten rezultat. Posebej, ker je Juve že prvak in ker bo najverjetneje nastopil brez Cristiana Ronalda. Toda pozoren bo treba biti na vročega Moiseja Keana.
0 (3,35)

7122
ROKOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA ZA OBSTANEK
6. 4. (19.55)


KRKA – DOL (0:5)
Novomeška Krka v končnici državnega prvenstva igra le zase in za svoj ugled, saj se v ligo za prvaka ni uvrstila, obstanek pa si je zagotovila že davno. A po nekaj zelo bledih predstavah si Dolenjci svojega načetega ugleda ne bodo želeli še bolj raniti, zato lahko pričakujemo, da bodo proti enajstouvrščenemu Dolu šli na vso moč. Zasavci, ki se borijo za obstanek, pa so v zadnjem času v slabi formi in imajo težave s poškodbami, poleg tega pa so v gosteh povsem druga ekipa kot doma. Dokazano v tej sezoni tudi proti Krki.
1 (1,85)

13744
ROKOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA ZA OBSTANEK
6. 4. (18.55)
DOBOVA – SVIŠ (0:2)
Zadnjeuvrščeno moštvo slovenskega prvenstva Sviš v zadnjem času igra solidno, Dobova, ki se krčevito bori za obstanek, pa je v nizu petih zaporednih porazov. A to je tekma, ki jo Dobovčani pred domačimi gledalci preprosto morajo dobiti, sicer se lahko znajdejo v hudih težavah. Pred Dolom oziroma mestoma, ki vodita v ligo nižje, ima samo točko prednosti. Obe medsebojni tekmi s Svišem je dobila Dobova, pred domačimi gledalci s +2, v gosteh s +4. Tokrat pa gre pričakovati popoln juriš domačinov.
1 (2,20)

Značke: stave, vikend

Članki iz rubrike