natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za torek, 23. aprila

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Britney Spears Svet24.si

FOTO: Ujeli Britney Spears, čeprav jo je skušal ...

filip-flisar_bobo_08.01.17 Njena.si

Filip Flisar se je skoraj zaletel v jadernico

gašper hafner Njena.si

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

ue
ue
0 05.04.2019 09:19:01

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 5. 4. 2019

Jurij Kodrun

54899
NOGOMET – ANGLIJA – PREMIER
5. 4. (21.00)
SOUTHAMPTON – LIVERPOOL
Liverpool je dobil lepo darilo v podobi petkove tekme v premier ligi. S tem bo imel do torkovega obračuna v ligi prvakov s Portom nekaj več časa za pripravo. Doma prav tako ne sme popuščati, saj je v tesnem boju z Manchester Cityjem pomembna vsaka točka in vsak gol. Zato je pričakovati, da bodo varovanci Jürgena Kloppa proti Southamptonu odločno krenili po zgodnje vodstvo, ki bi jih pomirilo v nadaljevanju srečanja. Danes vam zato predlagamo stavo, da bo v prvih 30 minutah padel zadetek.
1 (1.75)


7105
ROKOMET – SLOVENIJA – 1. LIGA ZA PRVAKA
5. 4. (20:15)


RIBNICA (+3) – CELJE
V tretjem krogu lige za rokometnega prvaka se bodo v Ribnici pomerili domači klub in vodilni Celjani, ki imajo na lestvici štiri točke prednosti pred najbližjima zasledovalcema. Liga za prvaka je doslej postregla z dvema celjskima zmagama, a ti sta bili tesnejši od pričakovanj, medtem ko je Ribnica malce lažje opravila z najslabšima ekipama v zgornjem domu prvenstva. Zdaj v goste prihajajo Celjani, ki želijo nadaljevati trend pozitivnih izidov, a Ribnica utegne biti zahteven zalogaj za Celjane. Tesno bo. 
1 (1.85)65649
HOKEJ – MEDNARODNI-KLUBI – ALPSKA LIGA
5. 4. (20.00)
PUSTERTAL – JESENICE
Čeprav je bil Pustertal daleč najboljše moštvo rednega dela alpske lige, so v končnici spoznali, da se ne bo tako lahko prebiti do vrha. Slovenska kluba sta najboljše očitno prihranila za konec, zaradi česar tudi moštvo iz Brunica proti železarjem pošteno trpi. Obe dosedanji tekmi (izid v zmagah je 1:1) sta se končali v podaljšku z zmago gostitelja in prav nič ne bi bili presenečeni, če ne bi tudi tokrat morali moštvi odigrati dodatno tretjino v boju za pomembno prednost z 2:1 v zmagah. 
0 (4.75)

Članki iz rubrike