TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

rdeč naprstec Svet24.si

Veste, kako nevarne so naslednje rastline iz ...

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

William Harry Svet24.si

"Štiriperesna deteljica" se je dokončno razšla

tanja ribič 2 Njena.si

Tanja Ribič odkriva 'bosanske piramide'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

ue
ue
0 04.04.2019 08:01:50

EKIPINA DNEVNA STAVA - ČETRTEK, 4. 4. 2019

Reuters

65558
NOGOMET – ŠPANIJA – 1. LIGA
4. 4. (21.30)
SEVILLA – ALAVES
Na začetku sezone je kazalo, da bi utegnila biti Sevilla zelo nevarna tudi za najboljše klube, morda celo v boju za naslov. A kasneje je močno popustila in trenutno je na sedmem mestu lestvice. To seveda pomeni, da ji uvrstitev v ligo prvakov polzi iz rok. Vse vendarle še ni izgubljeno in že današnja zmaga proti konkurentu v tem boju Alavesu bi lahko dvignila moralo na Ramon Sanchez Pizjuanu pred zaključkom sezone. Sevilla je velikan, ki pa je odvisen od igranja med evropsko elito, zato je zmaga nujna.
1 (1.50)


66968
KOŠARKA – MEDNARODNI – EVROLIGA
REAL MADRID – ŽALGIRIS (+6,5)


4. 4. (21.00)
Neverjetno, kako so se sestavili koščki mozaika za moštva v evroligi. Obstaja namreč kar šest ekip, ki se borijo za tri mesta v končnici, in kar 64 skupnih scenarijev, kar pomeni, da bomo spremljali enega najzanimivejših razpletov v zgodovini evrolige, morda najbolj privlačna tekma pa je prav tista v Madridu. Real je zacementiran na tretjem mestu, medtem ko Litovcem morda niti zmaga ne bi zagotovila mesta v končnici. Forma Žalgirisa je odlična, pet zaporednih zmag, v Madridu pa gredo na glavo.
2 (1.76)


50
PIKADO – MEDNARODNI – PREMIER LIGA
4. 4. (21.30)
ROB CROSS – DARYL GURNEY
Pikado se v naših napovedih ne znajde velikokrat, a tokrat ob manjšem številu drugih dogodkov dajemo prostor tudi mojstrom puščic. Posebej tistim najboljšim, ki so del premier lige v pikadu. V obračunu dneva se bosta namreč pomerila številka dve in številka tri svetovne lestvice Rob Cross in Daryl Gurney, predvsem slednji pa v deseti krog premier lige v Belfastu prihaja v najboljši formi. Dobil je turnir evropske turneje, na poti do katerega je ugnal tudi Crossa s 6:2. V prednosti je torej Big Chin. 
2 (2.15)

Članki iz rubrike