TAKA5928 Odkrito.si

S Tanjo Žagar ni samo plesal! Kaj je povezalo ...

rdeč naprstec Svet24.si

Veste, kako nevarne so naslednje rastline iz ...

lady gaia Petisvet.si

Danes ob 22h: aktivacija podpore živalim na ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

William Harry Svet24.si

"Štiriperesna deteljica" se je dokončno razšla

tanja ribič 2 Njena.si

Tanja Ribič odkriva 'bosanske piramide'

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca ganil s sinovo fotografijo

ue
ue
0 03.04.2019 09:20:34

EKIPINA DNEVNA STAVA - SREDA, 3. 4. 2019

Jurij Kodrun

54385
NOGOMET – ANGLIJA – PREMIER LIGA
3. 4. (20.45)
MANCHESTER CITY – CARDIFF (+2)
V Angliji sta za naslov prvaka v srditem boju že nekaj časa Manchester City in Liverpool. Varovanci Pepa Guardiole imajo v rokah tekmo manj kot redsi, kar pomeni, da je računica jasna. Če dobijo vse tekme, bodo osvojili naslov prvaka. Prva od sedmih tovrstnih nalog bo ena lažjih. V goste namreč prihaja Cardiff, ki mu v boju za obstanek trda prede. Valižani potrebujejo točke, a meščani jih ne bodo oddali zlahka. Takšne tekme zmagujejo z veliko razliko v golih in nič drugače ne bo tokrat.
1 (1.52)


58564
NOGOMET – HRVAŠKA – 1. LIGA
3. 4. (19.00)


HAJDUK – DINAMO ZG
Deset krogov pred koncem hrvaškega državnega prvenstva je jasno, da bo naslov osvojil Dinamo. Letos izjemni Zagrebčani so že v Evropi pokazali, da premorejo dovolj kakovosti za kosanje s številnimi velikani. Po izpadu zaradi pomanjkanja izkušenj se bodo lahko v popolnosti posvetili domačemu prvenstvu, v katerem bodo v 27. krogu gostovali na Poljudu. Hajduk je večni rival in je v zelo dobri formi, saj ne pozna poraza že štiri tekme zapored. Vseeno je Dinamo kakovostnejši, kar nameravajo danes dokazati.
2 (2.10)


65100
NOGOMET – NIZOZEMSKA – 1. LIGA
3. 4. (20.45)
EMMEN – AJAX
Na Nizozemskem bo do konca sezone še zelo vroče. Ajax je namreč z zmago na derbiju proti PSV-ju zaostanek za vodilnimi nogometaši iz Eindhovna zmanjšal na dve točki, v 'angleškem tednu' pa odhaja v goste k predzadnjemu moštvu prvenstva. Formi obeh moštev sta diametralno nasprotni. Medtem ko Ajax melje vse pred seboj, Emmen tone vse globlje. Obenem je Ajax zelo učinkovit, saj je v sezoni dosegel že 91 zadetkov na 27 tekmah, zaradi česar bi veljalo staviti, da bodo na tekmi padli vsaj štirje zadetki.
2 (1.70)

Članki iz rubrike