zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

kepa zlata, zlato Svet24.si

FOTO: Našel dobrih 60.000 evrov »težko« kepo ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

muhlysia booker Svet24.si

Pred mesecem so jo pretepli, v soboto ustrelili

ziva vadnov (8) Njena.si

Nekdanja Miss Slovenije že tretjič noseča!

bojan zlebnik Njena.si

Konec Delovne akcije

ue
ue
0 12.03.2019 08:46:13

EKIPINA DNEVNA STAVA - TOREK, 11. 3. 2019

Grega Wernig
Izbrali smo tri stavne dogodke za začetek dneva.

202

NOGOMET - ANGLIJA – CHAMPIONSHIP

12. 3. (20.40)

BLACKBURN – WIGAN

Blackburn je bil leta 1995 prvak premier lige, v zadnjih letih pa je daleč od angleškega vrha. V predlanski sezoni je izpadel celo v angleško tretjo ligo, da bi se lani vrnili v drugo. V letošnji je v spodnjem delu lestvice, a vseeno bolj kot ne varen pred izpadom. Manj mirni so lahko v sosednjem Wiganu, trenutno so namreč na 20. mestu oziroma le tri točke oddaljeni od mest, ki vodijo v rang niže. Ne en ne drug klub se ne moreta pohvaliti z dobro formo. Blackburn je brez zmage že sedem, Wigan pa šest tekem.

0 (3,00)


10193

NOGOMET - POLJSKA – POKAL

12. 3. (17.55)

ODRA OPOLE – JAGIELLONIA BIALYST

V dvoboju četrtfinala poljskega pokala so favoriti gostje iz Bialystoka. Lahko bi rekli celo izraziti favoriti. Jagiellonia, za katero igra tudi nekdanji član ljubljanske Olimpije Nemanja Mitrović, zaseda trenutno četrto mesto v elitni poljski ligi. V zadnjih tednih sicer ni bila najbolj uspešna, v treh prvenstvenih krogih je namreč osvojila zgolj točko. Ker se je s tem poslovila od boja za naslov državnega prvaka, ima zdaj pokalno tekmovanje še toliko večjo vrednost. Odra Opole je po drugi strani član druge lige, je pa v zlati sredini lestvice.

2 (1,65)

18870

KOŠARKA - POLJSKA – POKAL

12. 3. (18.55)

HELIOS SUNS – SPLIT

Ne enim ne drugim tekma ne pomeni prav veliko, pravzaprav gre bolj za nujno zlo kot pa karkoli drugega. Domžalska Sonca bi sicer z zmago bržkone napredovala za mesto ali dve, kar pa bi bil bolj kot ne le kozmetični popravek. Tako Domžalčani kot Splitčani so namreč že zdavnaj izgubili možnosti za eno izmed prvih štirih mest, ki vodijo v končnico, tudi obstanek so si zagotovili že pred tedni. Zaradi domačega igrišča bodo imeli večji motiv Domžalčani. In tudi ali predvsem zaradi tega znak 1.

1 (1,55)

Značke: stave, športne-stave

Članki iz rubrike