zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

kepa zlata, zlato Svet24.si

FOTO: Našel dobrih 60.000 evrov »težko« kepo ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

muhlysia booker Svet24.si

Pred mesecem so jo pretepli, v soboto ustrelili

ziva vadnov (8) Njena.si

Nekdanja Miss Slovenije že tretjič noseča!

bojan zlebnik Njena.si

Konec Delovne akcije

ue
ue
0 08.03.2019 09:00:38

EKIPINA DNEVNA STAVA - PETEK, 8. 3. 2019

Reuters
Izbrali smo tri stavne dogodke za začetek dneva.

70204
NOGOMET – NEMČIJA – 1. LIGA
8. 3. (20.25)
WERDER BREMEN – SCHALKE
V Gelsenkirchnu vre, Schalke se je znašel v zelo nevarnem območju, po domačem porazu (0:4) s Fortuno iz Düsseldorfa pa je največ kritik deležen trener Domenico Tedesco. Če se v Bremnu ne bo izognil porazu, bo dobil odpoved – tako zatrjujejo nemški mediji. Werder ima 10 točk več in je v varnem zavetju sredine lestvice. Zanimivo, na zadnjih treh tekmah je vselej odigral 1:1 in tudi sicer ima remijev več kot zmag ali porazov, tudi na domačem stadionu. Na zadnjih treh medsebojnih tekmah je vselej slavil gost.
02 (1,75)

9469
KOŠARKA – MEDNARODNI – EVROPOKAL
8. 3. (20.40)
UNICAJA – ALBA
Gre za povratno srečanje četrtfinala evropskega pokala. Prvo tekmo je po velikem preobratu za točko dobila Unicaja, Španci so torej v Berlinu naredili prvi korak na poti v polfinale. Na vročem domačem parketu jim bo seveda precej lažje, v Andaluziji pač zelo redko izgubljajo. V rednem delu tekmovanja (v prvem in drugem) je bila sicer Alba uspešnejša, vendar je prednost domačega igrišča, kot kaže, že zapravila. Nemci bodo pod hudim pritiskom, saj morajo zmagati, če želijo serijo vrniti v nemško prestolnico.
1 (1,45)

9470
KOŠARKA – MEDNARODNI – EVROPOKAL
8. 3. (20.40)
MORABANC ANDORRA – ASVEL
Andorra je bila na polovici prve tekme četrtfinalne serije evropskega pokala v Villeurbannu, na obronkih Lyona, blizu odvzemu prednosti domačega igrišča. Na koncu so Francozi z izvrstno tretjo četrtino (Charles Kahudi je v tem delu igre dosegel kar 18 od svojih 21 točk) vendarle uspeli streti odpor gostov in povesti z 1:0 v zmagah. Andorci so doma izjemno neugodni, zmagali so denimo na vseh osmih domačih evropskih tekmah. Zakaj bi bilo tokrat drugače, tale dvoboj se bo bržčas odločil na tretji tekmi.
1 (1,60)

Značke: stava, športne-stave

Članki iz rubrike