IMG_20180401_134602 Odkrito.si

Tanja Žagar tega ne bo nikoli pozabila! S sinkom ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 21. aprila

Žalostna ženska Petisvet.si

Žalostna resnica o njej, ki o drugih grdo govori!

sarec marjan1 - profimedia Svet24.si

Kot ga (ne) poznate: ko Šarca podcenjujejo kot ...

samantha cohen 1 Svet24.si

Meghan znova šokirala: zdaj je sporočila, ...

10_Miha_Perat Njena.si

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat

ema in milan Njena.si

Milan razkrinkal priljubljeno Emo?

ku
ku
14 18.01.2019 08:53:35

Nore besede legende! HUD NAPAD na Dončića, a ... To, da ima Luka VEČ GLASOV od Curryja, je ...

Stephen Curry in Luka Dončić
Reuters
Po razglasitvi tretjih delnih rezultatov, se je znova razvila debata okoli števila glasov, namenjenih Luki Dončiću.

Tokrat se je med prvimi odzval Tracy McGrady, nekdanji zvezdnik lige NBA, ki je gostoval v oddaji The Jump z Rachel Nichols.

"Poglejte samo Lukove glasove v primerjavi s Curryjevimi. To je tako nespoštljivo na vseh ravneh glasovanja. S tem ne le, da so nespoštljivi do človeka, ki je spremenil obličje lige NBA, ampak tu so še Kevin Durant, James Harden ... Ali se šalite?" je bil izjemno oster, a ni šlo za tako hud napad, kot se zdi, kajti McGradyja moti samo vrstni red. "Pa s tem nočem povedati, da Luka ne bi smel biti na tekmi vseh zvezd, moral bi biti. Toda to, da je pred obema, ki ju ni med prvih pet, je noro."

V isti sapi je še dodal, "Obenem je res, da Durant in Harden nista priljubljena med pristaši lige NBA, zato razumem," je še dejal Tracy McGrady. Medtem ko je Brian Windhorst z ESPN-a (ki bo mimogrede glasoval za tistih 25 odstotkov glasov, ki jih igralcem namenijo mediji) dodal: "Menim, da bodo novinarji in igralci nevtralizirali glasove vsaj za Derricka Rosa in da ga ne bo na tekmi All-Star. Toda Dončić ... Mediji obožujejo Dončića, vprašanje pa je, kako bo z igralci. Ali ga bodo podprli, kaj meniš Tracy?"

In McGrady se je spet odzval ostreje. "Ni šans. Mislim, da bodo prej podprli Derricka Rosa kot Luko Dončića."

"Mediji bodo Dončiću zagotovo pomagali do tekme vseh zvezd. Vsi ga imajo radi, vsi imajo radi HalleLuka." je še dejal Windhorst.

"Toda ne pozabimo Rosa, to je neverjetna zgodba," kar ni mogel pozabiti Tracy McGrady, ki se je po zadnjem argumentu le vdano nasmehnil. 

Svoje je nato pristavila še Rachel Nichols, ki ima prav tako glas v kategoriji medijev in takole razložila svojo izbiro. "To tretiram drugače kot denimo glasovanje za nagrade ob koncu leta. Tu je pomembno, kakšen odnos imaš do navijačev, kako te oni vidijo. To je popularnostno tekmovanje. To je pomembno. Zato je Dončić tako visoko. Tu ti to bolj pomaga, kot ob glasovanju za nagrade."

Medtem je imel pri Dwyanu Wadu (peti v glasovanju na vzhodu) McGrady imel povsem drugačno mnenje. "Ne zanimajo me številke, koga briga. Človek si to zasluži, je trikratni prvak lige NBA."  Tudi pri Kembi Walkerju je imel specifično mnenje. "Koga briga, kako igra njegovo moštvo. On je izjemen." In vendar ima Luka več glasov, kot oba omenjena Wade in Walker skupaj. 

Celoten del oddaje o All-starsu, si lahko ogledate tukaj. 

Članki iz rubrike