volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 21.03.2023 09:32:49

Bo Rok Kronaveter tudi v naslednji sezoni igral za Maribor? Odgovor presenetil vse ...

alesfevzer.com
V prvih tednih Krznarjevega udejstvovanja v vlogi glavnega trenerja šestnajstkratnih slovenskih državnih prvakov je bil Rok Kronaveter pomemben člen začetne enajsterice Maribora.

A njegov status je počasi začel bledeti. Danes je popularni Krona zgolj še rezervist. Pomemben adut s klopi, toda to je vloga, ki je v svoji karieri ni bil vajen. Z njo se je sicer sprijaznil, vendar hkrati priznal, da bi to utegnila biti njegova zadnja sezona v Ljudskem vrtu.


Izkušenega nogometaša šestnajstkratnih slovenskih državnih prvakov smo povprašali, kakšna je po njegovem mnenju njegova prihodnost v Ljudskem vrtu. Ga bodo mariborski navijači tudi v naslednji sezoni gledali v vijoličastem dresu? "Nismo se še pogovarjali o podaljšanju pogodbe. Bolj se pripravljam na to, da bi po koncu sezone lahko bilo konec. Ampak dokler bom tukaj, bom dal vse od sebe za ta klub. Če me bodo potrebovali, mislim, da lahko še vedno veliko dam," je kar malce presenetil Rok Kronaveter.

Da bi lahko bilo konec? Sodelovanja z Mariborom ali kariere? Navsezadnje Krona ni več najmlajši, 7. decembra bo dopolnil že 37 let. "Kariero bom, če mi bo zdravje to dopuščalo, še nadaljeval. Tako kot se počutim, mislim, da lahko igram še leto, dve. Upam, da bom ostal v Mariboru in pomagal mladim. Če me bodo potrebovali, ne bo težav," je vse skupaj pojasnil mariborski vezist.

Članki iz rubrike