Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 10.12.2022 09:46:45

Jezni Messi je po koncu tekme pred kamerami obračunal z Nizozemcem: Kaj gledaš, neumnež!? (video)

Profimedia
Na tekmi med Argentino in Nizozemsko se je zelo iskrilo, nogometaši obeh reprezentanc so si večkrat skočili v lase, nič manj dramatično pa ni bilo niti po koncu obračuna.

Prvi zvezdnik Argentine Lionel Messi je recimo kar med dajanjem izjave obračunal z Woutom Weghorstom, sicer skorajda velikim junakom Nizozemske, ki je Argentincem zabil dva gola in tulipanom prinesel podaljške. Weghorst je sicer v polno meril tudi v loteriji najstrožjih kazni, toda na koncu so se zmage vendarle veselili Argentinci.


»Kaj tako neumno gledaš? Kaj gledaš? Pojdi tja neumnež, pojdi tja!« je v izjemno ostrem tonu Weghorstu dejal Messi, ki se je tudi po koncu pogovora z novinarjem zapletel v razpravo z nizozemskim napadalcem, toda do večjega incidenta ni prišlo. Kapetan Argentine je sicer po tekmi z zelo ostrim tonom pokritiziral tud selektorja Nizozemcev Louisa van Gaala. »Pravi, da Nizozemska igra dober nogomet, toda vse, kar je on storil na tekmi proti nam, je to, da je v igro poslal visoke fante in poskušal z dolgimi podajami,« je prekaljenega trenerskega mačka pokritiziral Messi.

Slednji je imel tudi kar precej ostrih besed za španskega delivca pravice Mateuja Lahoza. »Ne želim govoriti o sodniku, ker ne smem reči, kar si zares mislim. Če to storim, bom kaznovan. Fifa mora razmisliti o tem, ne more delegirati takšnega sodnika za takšne tekme.«

Članki iz rubrike