gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 26.11.2022 17:40:31

Novi bojkot Nemcev v Katarju! Poglejte, kaj so storili tokrat!

Profimedia
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je nemškim reprezentantom pred dnevi pogledala skozi prste in jih ni kaznovala, ko so demonstrativno pokrili usta na ekipni fotografiji pred uvodno tekmo svetovnega prvenstva z Japonci.

A po novem bojkotu nemških igralcev jim gotovo grozi kazen Fife. Novinarske konference v osrednjem medijskem središču v Dohi, ki gosti vse tovrstne dogodke na letošnjem mundialu v Katarju, se je udeležil le nemški selektor Hansi Flick, na njej ni bilo nobenega njegovega varovanca, je zapisala nemška tiskovna agencija dpa.

Nemška nogometna zveza (DFB) je že pred novinarsko konferenco sporočila, da na medijskem dogodku ne bo navzoč noben nemški nogometaš, ki v svojem pripravljalnem taboru v severnem delu Katarja pilijo zadnje podrobnosti pred izjemno pomembno tekmo s Španci.



Želja DFB je bila, da bi medijski dogodek pred dvobojem s Španci pripravili v nemški pripravljalni bazi, v tem primeru bi se nogometaši elfa izognili vsaj dvourni vožnji od svojega pripravljalnega tabora do medijskega središča in nazaj.

Nemčija je na uvodni tekmi skupine E nepričakovano izgubila z Japonsko z 1:2, medtem ko je Španija "povozila" Kostariko in visoko zmagala s 7:0. Nemčiji v primeru poraza na nedeljski tekmi proti Španiji, ki se bo začela ob 20. uri, grozi slovo od letošnjega mundiala, druga tekma med Japonsko in Kostariko se bo začela ob 11. uri.

Značke: nogomet, sp, katar, nemčija, fifa, kazen

Članki iz rubrike