Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

EkipaSN
EkipaSN
1 31.05.2023 20:29:17

Albert Riera se je odzval na hude obtožbe Adama Deliusa! Želim si ...

alesfevzer.com
Obtožbe, ki jih je prvi mož Olimpije na račun zdaj že nekdanjega trenerja zmajev Alberta Riere izrekel v pogovoru za Delo, so pričakovano prišle tudi do Španca. Odzval se sarkastično ...

"Gospodu Deliusu se zahvaljujem za prijazne besede. Hvala, ker spoštujete moje profesionalno delo, ki sem ga opravil v Olimpiji. S takšnimi besedami slovesa sem prepričan, da si bo veliko nogometnih ljudi v prihodnosti želelo delati v Olimpiji. Sam si v prihodnosti želim zdravo in čisto Olimpijo," je v odzivu za EkipoSN na kratko povedal Albert Riera.


Spomnimo, Delius je Španca obtožil neprimernega vedenja. "Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti. Zaradi njegovega obnašanja sem se moral tudi stalno opravičevati - predsednikom Maribora, Mure, Kopra in pred kratkim tudi Celja," je med drugim dejal Delius.
Kot je dodal 65-letnik, s takšnim vedenjem Riera, ki je popolnoma prekinil komunikacijo z vodstvom kluba, nikjer drugje, pri nobenem drugem predsedniku, ne bi preživel oktobra: "Sam pa sem se držal nazaj in ostal miren. Klub je pri meni vedno na prvem mestu, poleg tega nisem želel vznemirjati moštva, ki je bilo na poti k naslovu državnega prvaka."

Članki iz rubrike