Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 06.10.2022 13:43:03

Bodo Olimpiji odvzeli točke in jo izključili iz Evrope?! Oglasila se je NZS in razkrila podrobnosti ...

www.alesfevzer.com
Nogometna zveza Slovenije se je odzvala na poročanje o hudi kazni, ki grozi Olimpiji.

Vrag je odnesel šalo, pri Olimpiji gorijo vsi alarmi. Ljubljančani imajo kar nekaj neplačanih obveznosti in dolgov do nekdanjih trenerjev in igralcev, Uefa pa do klubov, ki ne izpolnjujejo pogodb, ne pozna usmiljenja. Nogometna zveza Slovenije naj bi Ljubljančanom po navodilih Uefe odvzela dve točki na domačem prvenstvu, hkrati bi zmaji izgubili pravico nastopa v prihodnji sezoni evropskega tekmovanja.

Kaj se dogaja? Zveza se je odzvala na to razkritje, v sporočilu za javnost pa zapisala: "V medijih smo zasledili informacijo o tem, da naj bi NZS na podlagi odločitve Uefe izvršila kazen zoper NK Olimpija Ljubljana, zaradi česar podajamo naslednjo obrazložitev:

Vsi štirje klubi, ki so v sezoni 2022/23 nastopali v evropskih pokalih, so zaradi nastopa v Evropi podvrženi finančnemu nadzoru Evropske nogometne zveze (Uefa).

Klubi morajo o poravnavanju obveznosti do zaposlenih in odvisnih oseb ter iz naslova prestopov igralcev Uefi prvič poročati po stanju na dan 30. 6., drugič pa po stanju na dan 30. 9., z rokom za oddajo drugega poročila do 18. 10. 2022. Po drugem poročilu sledi odločitev Uefinega odbora za finančni nadzor (CFCB), ki med drugim odloči tudi o morebitnem dodatnem poročanju po stanju na dan 31. 12. ter v okviru svojih pristojnosti tudi o morebitnih sankcijah."

Značke: olimpija, nzs

Članki iz rubrike