pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
84 08.08.2022 11:23:19

Marko Šuler razblinil vse dvome: bo Radovan Karanović še naprej trener Maribora!?

Grega Wernig
So Radovanu Karanoviću šteti dnevi v vlogi mariborskega trenerja?

To je vprašanje, ki se po slabem začetku sezone, potem ko so Mariborčani po štirih krogih na povsem zadnjem mestu prvenstvene lestvice, pojavljalo pri številnih mariborskih navijačih. Ker Karanovićevo usodo seveda kroji športni direktor Marko Šuler, smo se s tem vprašanjem obrnili kar na snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo.


"Nikdar nismo razmišljali ali se pogovarjali o kakršnihkoli menjavah. Pri meni imajo vsi popolno podporo. Tako štab kot igralci. Vanje verjamem, jim zaupam, v igralcih vidim neverjeten potencial. Je pa treba razumeti položaj. Najlažje je pribijati na križ. Vipotnik, Koderman, Antolin, Božičković, Baturina, Brnić, Laušić, to so fantje, ki so stari 20 let. Še spoznavajo resen nogomet. Treba jim je dati podporo. Tako kot trenerju. Tudi on ima pri meni popolno podporo. Dela se dobro. Nikoli nismo razmišljali o menjavi trenerja," je odvrnil Marko Šuler. 

Celoten pogovor s športnim direktorjem vijoličastih, v katerem govori o velikem potencialu ekipe, o lastni krivdi za trenuten položah, o prodaji Makoumbouja in Žuglja ter o tem, ali bo Radovan Karanović na mariborski klopi ostal tudi v primeru, da si Maribor ne zagotovi evropske jeseni, lahko preberete samo v jutrišnji tiskani izdaji Ekipe SN.

Članki iz rubrike