Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Matej Kravcar Njena.si

V Trebnjem pokopali slovenskega glasbenika

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

nu
nu
17 05.07.2022 08:20:04

Riera je v šoku! Špancem razkril, kaj se je zgodilo v Ljubljani, o svoji usodi pa: predsednik me je ...

Martin Metelko
Novi trener Olimpije Albert Riera je španskim medijem razkril, kaj se je zgodilo v Stožicah.

Dogajanje na ponedeljkovi novinarski konferenci Olimpije v Stožicah je dvignilo ogromno prahu. Dvorano so namreč zasedli tudi člani navijaške skupine Green Dragons, po nekaj besedah Alberta Riere so pristopili do mize in novega trenerja pregnali iz prostora.

Špancu ni preostalo drugega, kot da je odšel, v pogovoru za španske medije je v poznih večernih urah razkril podrobnosti. Nenazadnje gre za nekdanjega odličnega španskega nogometaša, ki je med drugim igral za Liverpool in Manchester City, v Španiji ga nogometna javnost zelo ceni.

"V šoku sem, klub mi ni predstavil razmer in so me seveda presenetile. Povedali so mi, da nihče nima nič proti meni osebno in da je vse to usmerjeno proti vodstvu kluba. Predsednik se je opravičil in me prosil, naj ne zapustim kluba zaradi tega dogodka. Odločil sem se, da bom ostal ter z zmagami pridobil vse navijače na svojo stran. Je pa navijačev Olimpije veliko in zagotovo teh deset ali 12, ki so prekinili novinarsko konferenco, ne govori v imenu vseh. Pripravljen sem delati na projektu, imam svojo vizijo, vajen pa sem še precej večjega pritiska, saj ravno prihajam iz Turčije," je za priljubljeno oddajo El Chiringuito povedal Riera.

Članki iz rubrike