GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
3 04.07.2022 12:48:35

Oglasil se je Delius! Tu je novi trener in njegova prva poteza! V Olimpijo se vrača ta nogometaš!

Martin Metelko
Pred napovedano tiskovno konferenco je predsednik Olimpije potrdil ime novega trenerja.

Po kaotičnih razmerah, ki so v prejšnjem tednu zavladale v Olimpiji, je danes v Stožicah nov prelomen dan. V zmajevem gnezdu so že pred dnevi napovedali tiskovno konferenco, na kateri bo predstavljeno ime naslednika Roberta Prosinečkega, iz prvotno začrtanega dopoldanskega termina (ob 11. uri) pa se je termin srečanja s predstavniki medijev predstavil v popoldanske ure. Tiskovna konferenca se bo zgodila ob 18. uri, pred tem pa je iz Stožic prišlo novo sporočilo predsednika Adama Deliusa.


Delius je potrdil, da bo na klop zmajev sedel upokojeni španski nogometaš in stari znanec slovenskih zelenic Albert Riera, prav tako pa je javnost že obvestil o njegovi prvi potezi. Ekipi se bo znova pridružil Almedin Ziljkić, ki je bil vse od spora s klubom na izhodnih vratih, zdaj pa se je očitno že vrnil v Ljubljano in s soigralci opravil prvi trening. Predsednik je v svojem sporočilu nato napovedal, da o dogajanju v zadnjih 14 dneh ne namerava več govoriti, hkrati pa je nagovoril tudi navijaško skupino Green Dragons, ki vodstvu kluba grozi s povračilnimi ukrepi.

"Kar zadeva naše Green Dragonse, bi jih rad opomnil, da je pred nekaj meseci klubu grozil izpad v peto ligo. Stopil sem pred njih in se z njimi pogovoril. Nisem reagiral kljub škodi, ki so jo počeli klubu. Kljub neprijetnim besedam nisem umaknil svoje dlani. Dogovorili smo se, da se bomo redno pogovarjali o naših potezah. Besedo bom držal. Nismo v peti ligi. Namesto tega se skupaj borimo za Olimpijo in uvrstitev Evropo," je zapisal predsednik Olimpije.


CELOTNO SPOROČILO ZA JAVNOST

Spoštovani!

Želim vas obvestiti, da smo za 18. uro sklicali novinarsko konferenco.

Ob tem želim javnosti sporočili tudi, da je novi trener Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana postal Albert Riera, ki bo skupaj s svojimi sodelavci predstavljen članski ekipi. Prva poteza, ki jo je sprejel, je ta, da se je ekipi spet priključila naša številka 77 – Almedin Ziljkić. Ziljkić je bil toplo sprejet s strani soigralcev in že trenira skupaj z njimi.

Vse, kar se je dogajalo v zadnjih 14 dneh, je imelo svoj razlog. Toda o tem kot predsednik Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana ne bom več govoril. Vse je bilo že povedano. Razhodi nikdar niso lepi. Klub bi se trenerju in njegovim pomočnikom rad zahvalil za opravljeno delo. V prihodnosti vsem želimo le vse najboljše.

Kar zadeva naše Green Dragonse, bi jih rad opomnil, da je pred nekaj meseci klubu grozil izpad v peto ligo. Stopil sem pred njih in se z njimi pogovoril. Nisem reagiral kljub škodi, ki so jo počeli klubu. Kljub neprijetnim besedam nisem umaknil svoje dlani. Dogovorili smo se, da se bomo redno pogovarjali o naših potezah. Besedo bom držal. Nismo v peti ligi. Namesto tega se skupaj borimo za Olimpijo in uvrstitev Evropo.

Predsednik NK Olimpija Ljubljana, Adam Delius

Članki iz rubrike