Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 25.09.2021 22:07:31

KATASTROFALNA popotnica Olimpije za VEČNI DERBI! Radomljani UTIŠALI Stožice, najboljša strelca NA HLADNEM!

Martin Metelko
Končana je prva tekma 11. kroga domačega prvenstva. Favorizirana Olimpija pa je na svojem igrišču izgubila z zadnjeuvrščenimi Radomljami.

Že v drugem krogu Olimpiji v Domžalah ni uspelo premagati povratnika v prvoligaško druščino, tokrat pa so jo zeleno-beli v dvoboju zadnjo ekipo lige odnesli še slabše. Čeprav so dvakrat vodili, so v izdihljajih dvoboja mlinarji zadeli dvakrat, slavili s 3:2 in skoraj senzacionalno končali niz sedmih zaporednih porazov.


Dvakrat je za zmaje že na drugi tekmi zapored zabil Mustafa Nukić, najprej je v 32. minuti zadel enajstmetrovko, v sodniškem podaljšku tega dela pa še za 2:1. Vmes je v 40. minuti po napakah Boakyeja in Pavlovića izenačil nekdanji član Olimpije Oliver Kregar.

V drugem delu je imela Olimpija nekaj več od igre, v 83. minuti pa je Nukić prejel drugi rumeni karton in moral z igrišča. To so gostje izkoristili, najprej je Gedeon Guzina izenačil na 2:2, v 87. minuti pa je z mojstrskim strelom z razdalje Vidmarja premagal še Ivan Šarić in utišal Stožice. A to še ni vse, po Nukiću je v končnici srečanja rumeni karton prejel drugi strelec moštva Almedin Ziljkić, za katerega je bilo to četrto rumeno opozorilo v sezoni, tako da bosta oba izpustila gostovanje v Ljudskem vrtu.

Članki iz rubrike